Проблем с Фантом 2 вижън плюс

Дискусия в 'Мултикоптери' започната от JuventuS, 30 Юни 2018.

 1. JuventuS

  JuventuS Новодошъл

  Публикации:
  2
  от:
  Габрово
  Здравейте,

  Нов съм във форума и нов като собственик на дрон.
  Преди месец си купих един EACHINE E58 като за първи дрон , защото винаги ми се е искало да имам дрон, но без да инвестирам много защото не знаех дали ще се справям. Та след няколко губения и разбивания се зарибих и си взех фантом вижън 2 плюс.
  Взех го втора ръка , като дрона има и радиоусилвател за над 2км обхват. Пробвах го, че пали и го прибрах. Вчера го извадих за да пробвам и камерата и тогава настъпи проблема. Свалих си приложението от сайта на DJI понеже в гугъл плей не го намерих , инсталирах го на телефона , включих всичко по реда в който ми обясни момчето от което го купих и ми излиза черен екран с надпис Phantom connection broken.
  Какво ли не правих и няма оправяне. Рестартирах го зададох му от приложението числавата които са отдоло на птицата пише,че успешно се е свързал, но пак дава същия черен екран и същия надпис. Изчетох и изгледах стотици статии и клипове и никъде не успях да намеря решение ( а това явно е доста срещан проблем ) Та ако някой може да ми помогне ще съм изключително благодарен.
   
 2. ivo70

  ivo70 Новодошъл

  Публикации:
  28
  от:
  Русе
  Кое е сваленото приложение?
   
 3. dane78

  dane78 Потребител

  Публикации:
  258
  виж във фейсбук групата : DJI users Bulgaria
  питай там , повечето са имали преди и двойки , така че по може да ти отговорят .
   
  Xape харесва това.
 4. JuventuS

  JuventuS Новодошъл

  Публикации:
  2
  от:
  Габрово
  Здравейте,
  Оказа се, че при транспортирането един лентов кабел се е извадил отдоло за камерата. Но докато го забележа , вече бях сменил всички настройки и страшен филм се получи. Благополучно го оправих , но следваше пак голям проблем. Вече имах връзка с камерата на коптера , но при включването му мига аварийно жълто , което значи, че няма връзка с дистанционното. И пак какво ли не изчетох и изгледах и няма оправия. След седмица без летене и само четене попаднах на статия за разбит дрон, който по същия начин не реагира на контролера след смяна на дънната платка. Пича си беше объркал подредбата на кабелите , та реших и аз да погледна как са моите, въпреки, че няма как да е същия проблем защото съм летял с него и палеше от време на време. Огледах кабелите и установих , че са разхлабени , набучих ги на ново и стана магията - пали и работи. Сега ще му намеря нови кабели с букси защото тези много лопат и пак се получава този проблем от време на време , но като разглобя и пренабия и се оправят. В крайна сметка ще бъдат запоени директно и готово. Бях стигнал до момента да го пускам за продан, но ето , че разреших проблемите. Благодаря за отговорите, пиша това за да може ако някой изпадне в моето положение да намери информация , понеже повечето си пишат проблемите в форуми и като го отстрани повече не влиза , дори не написва как го е оправил.
  Поздрави !
   
  Gogo, gibined, st5rov and 2 others like this.

Сподели Тази Страница