Fimi x8 se

SMarty

Редовен Потребител
Понеже съм на вълна скапани батерии :)...
Има писания за раздути батерии на фимито след 6 цикъла!
Не им се доверявайте на 33те минути полет. Аз бих го прибирал на на 20-25-та максимум.
Особено след 20-ти цикъл на батерията :(
 

dane78

Редовен Потребител
Е то си е чисто изнасилване на батерията с тез 30 мин . Летиш си 20 макс 25 мин и кацаш на 25%-30%.
Поне при мен първият полет направих 20 мин и го кацнах беше на 33%.Гледах някакъв в тубата го държа до 0 % и после още 1 минута докато не падна батерията на 9.8 волта и изкара 30 мин , но според мен 3S батерите под 10.5 волта не е добре да се свалят , ако искаш да живеят по дълго .
 

dane78

Редовен Потребител
Батерии може да се поръчват до англия и от там до БГ със джиджи биджи - 2 лв доставка , само дето доставката пишеше от китай , а тя дойде от щатите след 35 дни пътуване и в англия поискаха ддс и такса общо 14 паунда да я докарат до адреса на джиджи биджи .Тъй че се оскъпява и бави почти 2 месеца така . За информация ако решиш да си взимаш .
 

dane78

Редовен Потребител
Иначе е доста приятно дронче и се държи перфектно , даже вече го ползвах в издирвателна мисия на паднал самолет в 1-метрови картофи лятото :)
 

kal0ian

Новодошъл
Здравейте, желая и аз да се сдобия с въпросния дрон, обаче и мен ме притеснява възможността от задържане на митницата. Ако правилно разбирам мога да си го поръчам през banggood с shipping via EU Priority line и няма да плащам ддс и мито, въпреки че доставката е от Китай?
 

dane78

Редовен Потребител
Да , само че този ЕУ приорити вече се бави много по1- 2 месеца
 
Нагоре