Fun fly Варна 2020г

dreamlinerOW

Новодошъл
Къде точно се провежда събитието и има ли нужда от записване?
Звучи ми като да е минал коронавируса до тогава, така че ще си съчетая годишното хвърчене от София до Варна със самолет с това събитие. :pilot::pilot::pilot:
 

iLoveRC_BG

Потребител
Къде точно се провежда събитието и има ли нужда от записване?
Звучи ми като да е минал коронавируса до тогава, така че ще си съчетая годишното хвърчене от София до Варна със самолет с това събитие. :pilot::pilot::pilot:
Провежда се в село Доброглед (10/15 мин от града).Няма нужда от записване.
 

Кирил Кирилов

Потребител
Здравейте и Поздрави на всички моделисти! Пропуснал съм въпроси. Благодаря че е отговорено.
Слухове не са източник на истина.
Сваляне на събора от календара на федерацията не означава че няма да го организирам. Причина може да бъде законните ограничения и отказ на финансиране.
 

Кирил Кирилов

Потребител
Поздрав за всички, които живеят с това хоби и се вълнуват от събития, които го развиват.
След успешен дебют и градиращ втори формат третия път ще разочарова много от нас включително и мен! След анализи, сметки и организация установих, че не съм толкова силен и голям да поддържам формата!
Тази година отпадат талоните за храната която имаше през двата дни, всеки ще може да си купи толкова колкото има нужда. Нощуване също няма да подсигурявам, всеки сам ще избере и резервира за себе си.
Ще има такса която ще подпомогне организацията, защото с тези мерки изгубвам основните спонсори. Ако останат средства ще ги прелея във вечерята която единствено остава осигурена от формата!
 

kosachkata

Редовен Потребител
Най -ценното е организирането като събитие .А относно спане и изхранване ,мисля ,че всеки занимаващ се с това хоби може да си поеме една или две нощувки ,както и храна за ден-два .
Чест ти прави ,че въпреки всичко се нагърбваш със събитието Киро !
Поздрави
 

Кирил Кирилов

Потребител
Благодаря на отзовалите се на молбата за записване, ако всички плюс тези които се обадиха ще бъдем над 20 участници на събора.
За съжаление Козаревата къща до мястото на събора е запълнена и няма свободни стаи. Калиманския Хан и Ваяците за момента са изцяло свободни, желаещите да нощуват може да направят резервация на следните телефони:
- за Калимански хан 0895692620
- за Ваяците 051538238
Нямам направени резервации и не са чували за събора тази година.
 

Кирил Кирилов

Потребител
Официално потвърждавам че събор Fun fly Варна на 29 и 30 Август 2020 ще има!!

На кратко етапите на събора:
-28-ми в петък след 11 часа монтиране на съоражения (нареждане на ограда, покриване с мрежа за сянка и бялата шатра), всеки желаещ да помогне е добре дошъл
-29-ти събота от 10 до 11 часа записване без такса участие, от 11 часа откриване на събора и свободни полети до 18 часа. 21 часа вечеря в бялата шатра без куверт за всички участници и техните близки. Тази година ще сме на меса, морски дарове само салата от миди.
-30-ти неделя от 9 до 15 часа свободни полети, след това демонтаж на съоражения отново желаещи да помогнат са добре дошли.

Павилиона със скарата, студени напитки и кафе ще го има, но тази година е платен и за участниците. Моля да ме разберете!

Ще звучи музика и двата дни.
 
Нагоре