Търся 2бр. 3.7г серво за "Жгмъцко"

arsovhome

Редовен Потребител
Търся 2бр. 3.7г серво за "Жгмъцко". Поръчвам от бангуд налични, след поръчката пише, че ги няма. Подобно и с алиекспресс. В нашите магазини не намерих. Самолета е изрязан имам всичко друго без серва. Ако някой има да се разберем на лични или на тел. 0885142216. По възможност да не надхвърлят много следните размери - 20.0 × 17.6 × 8.0mm.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Те че са налични и при мен бяха такива, но след поръчката се появи, че не са налични и вече чакам 3-та седмица. Напиши само ако се появи в твоята поръчка shipped. Поръчах други две от друг продавач, резултата същия, направо си поисках парите и ми ги върнаха, а за първата поръчка ми обещаха да изчакам 7 дена да ми ги пратят, а ако не ще ми дадат 480 точки и чакам:
Order No: 78042746 Name To: Valentin ArsovOrder Time: 09:34:20 Dec 11 2019 2PCS 3.7g Micro Analog Servo GH-S37A For RC Airplane Helicopter6,32€ x 1
PS. А на алиекспрес пишеше, че имат 59 бройки, и сега стои Delivered before 03/13 or full refund, а моя статус е все още Awaiting Shipment Will be shipped within: 6 days 7 minutes
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Благодаря Стани. Отказах всички други поръчки и поръчах като теб. Да видим, дали пък аз не съм абсолютен боксус.:);) Добре, че един колега ще ми прати две в понеделник, а аз когато получа своите ще му ги върна.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Благодаря, Стани, отново. Най-накрая благодарение на теб видях заветното "shipped Jan/04/2020". Напиши, когато получиш пратката(понеже няма проследяване, за да знам, че няколко дена след това ще дойдат и моите).
 

st5rov

Редовен Потребител
ok-emoticon-13969327.jpg
 

arsovhome

Редовен Потребител
Вчера получих заветните серва 18 дни след поръчката. Явно излизам от "черната дупка", в която бях попаднал. Другата добра новина, че https://www.lindinger.at/en/airplan...p-with-thrust-vector-control-drive-and-servos от Линдигер пристига днес при мен за 5 дни. Интересното е, че от един месец търся начин да оборудвам един друг модел, много приличащ на този и извадих луд късмет, че никъде не намерих комплекта мотор+спиид контрол+витло за него. Ако бях го намерил щях да купя почти същото за много повече пари. А този модел, който днес ще получа е напълно оборудван + тръст вектор на мотора и ще мога в бъдеще да го превърна в 4д модел със реверсен спиид контрол и с 4д витло с променящ се pitch.
 
Нагоре