Rastar хеликоптер алтернатива за дистанционно

pir5

Новодошъл
Здравейте, нов съм в тези неща. Наскоро взех буквално без пари хеликоптерче Rastar, но без дистанционно. След това установих, че този модел който имам е в комплект със RC количка и реално собтветника го е пуснал без пари защото си е запазил количката, но не са искали хеликоптера. Работи, включва се, зарежда. Но нямам дистанционно.
Възможно ли е да позлвам някаква евтина алтернатива. По-скоро е за да се забавляваме с детето.

Благодаря за отговорите предварително
 

pir5

Новодошъл
Интересна опция, но нямам излишни толкова пари в момента, хеликоптера буквално го взех за 5 лв. Целия комплект със дистанционното, хеликоптера и количката струват 100 лв. долу горе.

Видях цели модулчета 4 канални пак на 2,4 GHZ със приемник и предавател с копчета за 13 лв всичко и един за 20 лв. Проблема е че сас малко големи и приемниците не могат да влязат в хеликоптрчето.
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Здравей, единствения смислен начин е да търсиш да купиш отнякъде само дистанционно останало от някоя играчка.
Няма гаранция обаче, че ще са съвместими. Почти всички дистанционни в момента работят в честотния диапазон 2.4 GHz, но това не значи че са съвместими.
 

gibined

Потребител
Здравейте! Вашето хеликоптерче е коаксиално и трябва апаратура за такова хели! Малко е вероятно да намерите подходяща апаратура, която да се свърже с него, освен тази която е към комплекта, но тъй като това са от категорията "играчки" за тях опция резервни части не се предлагат! Така, че /според мен/ е безпредметно да търсите апаратура за това хеликоптерче!
 

pir5

Новодошъл
Тъй като съм неразбиращ търся, няма как да знам кое как е реално при положение че съм ограничен от към налична информация за тези неща.
 

pir5

Новодошъл
Днес реших да отворя хеликоптерчето, надъното на контролерчето пишеше това: U6Rv6 2015.06.26 by ev
 
Нагоре