Въпрос за жироскоп.

totomoto

Новодошъл
Ето какво ме впечатли
. Сериозна разлика в поведението. Цената до колкото чух е двадесетина долара.
 

Gogo

Редовен Потребител
Ето какво ме впечатли ... Цената до колкото чух е двадесетина долара.

$299
А може би имаш предвид само стабилизацията?

https://www.motionrc.com/products/fms-bf-109f-brown-1400mm-55-wingspan-pnp

Ако държиш на стабилизацията, аз лично бих ти препоръчал някои от приемниците със стабилизация на Spektrum (SAFE). Предимството им е, че са много лесни за настройка и работят добре.

Аз съм с Apperntice и смятам, че стабилизацията му работи перфектно.
 
Последна промяна:

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Само заради ето тая плетеница не си струва по мое мнение:
gyro.jpg
Това е остаряла концепция - външна стабилизация с потенциометри. Не казвам че не работи, ако ти се занимава да я монтираш и настройваш, сигурно ще работи.
Щом имаш Спектрум много по лесно е да вземеш приемник с вградена стабилизация AR635 (не се произвежда вече), AR636 или AR6335. Всички те варианти доказано работят надеждно и се слагат лесно.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
То - ако си намериш приемник от такъв самолет :) - можеш да го натъкмиш на някой модел като Пайпър - аз лично съм го правил и работи чудесно!
 

totomoto

Новодошъл
Външната стабилизация не ме притеснява чак толкова. Приемниците с вградена такава не са лоша идея, но не ми се купува още един приемник - имам вече цял плик спектрумски приемници. Пък външната като стане излишна, просто ще я махна от модела.
 

Airman

Редовен Потребител
Приемниците с вградена такава не са лоша идея, но не ми се купува още един приемник - имам вече цял плик спектрумски приемници. Пък външната като стане излишна, просто ще я махна от модела.
Странна логика! :) Та нали приемника си е приемник - стабилизацията му е екстра... ако искаш ползваш, а ако не искаш изключваш. Между другото, ако си се загледал в триосната стабилизация на Hobby Eagle (A3 или А3L)... по-добре недей. Имам една такава и според мен работи добре само на видеото в youtube. Вземи си спектрумския приемник. :) Поздрави!
 

Fantasmos

Редовен Потребител
Ето какво ме впечатли
. Сериозна разлика в поведението. Цената до колкото чух е двадесетина долара.

Аз си поръчах въпросния стабилизатор за Fokke-то. Последните няколко дни прегледах мисля всички опции в момента и А3 Super II като, че ли е най-доброто за това, което ми трябва - по-плавно излитане, по-плавно кацане и борене на пориви вятъра, които на поляната в Младост си ги има и то доста силни посока улицата/блоковете. Гледам, че го препоръчват като добро начало в 3D летенето, но аз още съм далече от този момент. За по-евтино може спокойно да ползваш и това - Volantex Xpilot AX601. Има добро ревю от Arxangel за него и според него върши добра работа:

 
Последна промяна:

Fantasmos

Редовен Потребител
Дойде стабилизацията току що. Малко по-малка е от X8R приемник, изглежда добре направена.

IMG_2521.JPG IMG_2522.JPG IMG_2523.JPG

Свързах я с лаптопа, изглежда работи безпроблемно :)

 
Последна промяна:
Нагоре