Да е честит Нашия нов форум - RCmania.bg

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Вярно че мина 1 година :) и аз бях пропуснал. Мисля че постигнахме много за това време , и докато преди 1 година беше зародиш - сега вече е форум който набира сериозно популярност. Благодарности на всички които помагат - както с управлението - така и със ново и актуално съдържание!

:biri:
 

st5rov

Редовен Потребител
нека той се развива под следното мото - Отнасяй се към другите участници във форума така, както искаш те да се отнасят с теб.

Този форум е на всички Нас! Честито приятели!

Честита годишнина!!!:biri::biri::biri:
И нека мотото е винаги както написа Харе преди една година!
 
Последна промяна:

vesibo

Редовен Потребител
Честита годишнина и от мен!!! Чудесно е когато има едно такова местенце, където можеш да прочетеш, научиш, публикуваш, питаш и получаваш точни и ясни отговори на нови и стари неща, трупаш безценен опит така да се каже от извора.:) Радвам се, че нашия форум е такова място, а още повече, че си е наш на моделистите от Младост.Аз ще цитирам част от встъпителните думи на Криси:
От нас зависи.... каквото посеем, такова и ще ожънем.
Еми посяхме си доста полезни теми и си жънем оружая :D :win: :biri:Много е хубаво, когато имаш някакво затруднение в някаква насока, просто да драснеш една дума в форумчето и те засипва моментално с цялостна и пълна информация. При това проверена и ти се подава сдъвкана и работеща, поддържана от снимки, видеа и упътвания на български. Много пъти съм го казвал в началото бяхме няколко човека, сега сме много и всичките летящи, пълзящи и плаващи .:pilot::)
Хубаво е , че за тази една година в форума имаше чудесна дисциплина и разбирателство между съфорумниците, а нашите модератори и администратор денонощно следят за това. Пожелавам на всички крепко здраве, много летящи модели и много забавление в форума и на летищата. Бих искал темите със самолети, многоперковци, колички, водоплаващи и др. да продължат да се развиват още с по-голяма сила.Много е хубаво ,когато отвориш такава тема и видиш че това животно има почва у нас, а също така можеш да разбереш всичко за него.:)
На добър път!!!:biri:
 
Последна промяна:
Нагоре