Дрон за екшън камера?

bokrael

Новодошъл
Здравейте, исках да си взема някакъв дрон с камера, но се оказа, че качеството на камерите при евтините модели е като тези на телефоните преди 15г. Демек не ми върши работа.

От друга страна имам добра екшън камера, която мога да сложа на дрон със стойка. Търся евтин дрон до 250лв макс. Приоритет е ако може да лети повече време. Не съм имал дрон и не знам какви други функции биха ми допаднали. След кратко проуване стигнах само до Bugs 3. Може и нещо втора ръка да взема.

Вариант 2. Взимам дрон, който е без камери, но все пак може да лети с такава и му монтирам стойка.

Моля за съвети.
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Bземи някой стар Фантом и му сложи твоята камера. Не ми е ясно обаче какво видео очакваш от камера без гимбал. Затова търси фантом 3 втора употреба комплект с камера, макар че ще е доста над 250 лв.
 

AlexM

Редовен Потребител
Имаш подобна тема за такъв Дрон. :hehe:

https://rcmania.bg/index.php?threads/Дрон-с-камера-до-100лв.2037/#post-31899

Нали не смяташ че като станат 2 цената ще падне......козата си сака пръч.За толко време не се ли поинтересува от прекрасната информация с която разполага целият форум какво преставляват дроновете, гимбълите, камерите за да решиш за какво ти трябва и сам да си създадеш ценова рамка в която да влезеш или ако не ти достига изобщо да не се занимаваш.
 
Последна промяна:
Нагоре