Дрон с камера до 100лв.?

bokrael

Новодошъл
Здравейте, никога до сега не съм се занимавал с нещо такова, но винаги ми е било интересно. Искам да си взема нещо за скромния бюджет от 100лв, независимо дали е втора ръка, от Aliexpress или ново, стига да е с най-доброто съотношение качество цена. Най-вероятно за вас този бюджет е малък и ще ми кажете да дам 2000лв за някой про дрон, но ми се иска да почна по-евтино за да видя колко време ще ме влече без да ми писне и като го разбия някъде да не ме е яд. В крайна сметка на този етап си гледам на това като играчка, така че не ми се набиват пари.

Определено не мога да кажа, какви функции търся, защото не знам какво се предлага за това пиша тук. След кратък преглед в OLX и Aliexpress стигнах смятам, че е сравнително важно за мен да може да издържа повече време в режим на полет и по възможност да включва няколко батерии, които да заредя предварително за да сменя при необходимост. Не да патъвам 30мин до някое място за да го пусна и да летя 5. Също така е важна и резолюцията на камерата, не знам дали за тия пари ще успея да се впиша в 720p, но бих се редвал ако е така. Също така е важно да е здрав, защото все още не знам що за пилот съм и не ми се иска да го приключа при първия удър докато се науча. И да може да лети по-надалече и преди да излезе от обхват да даде някакъв знак или просто да не излиза от обхват и да падне от 100 метра и да се самоубие.

Бих дал мааалко над определения бюджет ако наистина си заслужава.
 
Последна промяна:

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Добре дошъл във форума.
Както сам предусещаш бюджетът ти е крайно недостатъчен. За да не се повтаряме, прегледай тази тема.
Ако искаш да хвърлиш на вятъра 100 лв, можеш да купиш някое дронче, но единствено ще се убедиш, че за нищо не става. Още повече както виждам имаш очаквания и за качествено видео :).
След време може и 5 за левче да станат, но към днешна дата това е реалността.
 

IvanSapa

Редовен Потребител
В този форум трудно ще получиш отзиви за играчки тип "JUMBO".Поне от колегите, които четат и отговарят на такъв тип въпроси.Не че ни е под достойнството, но просто не се заглеждаме в такива изделия....вече.Нямаме мнение или то е недобро.
Щом това ти хваща окото, поръчвай. После сподели с нас как ти се струва.Подготви се, че китайците послъгват в описанията.

Ако мнението ми звучи първенюшко, причината е в слабата ми езикова култура:wall: и изказ.Отговарям ти съвсем добронамерено.
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Нагоре