Какъв смартфон или таблет за PHANTOM 3 Standart

gibined

Потребител
Здравейте! Ползвам най обикновен таблет Алкател 7 инча за Фантом 3, но образът на видеовръзката от камерата на WiFi доста задържа и на практика FPV не може да се ползва. Молбата ми е към притежатели на такъв Фантом и пробвали определен вид таблет, или знаят за подобен, да ме насочат към модел таблет или смартфон, които да дават задоволителен образ от камерата и без засичане, но и да са от по нисък ценови диапазон! От информацията, коята събрах все се препоръчват модели с цени от 450 лв. - 550 лв. и нагоре. Поздрави:
 

Иван Георгиев

Потребител
Привет за съжаление е така по скъпичките модели дават по хубаво видео но като вземеш фантомчето от магазина цената на таблета ще бледнее за това се поразрови за таблет от заложна къща там ще е по ефтин
 

anplmat

Потребител
Здравей,
Карам моя Мавик с таблет леново таб3. Ползвам и с телефон сони z5 и там няма никакви проблеми - сега нов този телефон е 550 лв, но втора ръка ще е доста надолу. Знам че разликата в размера е огромна и затова предпочитам да ползвам таблета (като ме мързи да нося очилата).
Надявам се да съм ти помогнал.
 

gibined

Потребител
Здравейте! Благодаря за насоките, които ми дадохте! Утре ще пробвам един таблет Lenovo tab 3 за да видя каква ще е картинката!!!
 

dane78

Редовен Потребител
ползвам xiaomi redmi 4 plus с фантом 4 и картината е перфектна но си е малък за фпв полети , най добре таблет
 

gibined

Потребител
Здравейте и още веднъж благодаря на всички за насоките!
Днес купих един таблет Lenovo tab 3. За моите непретенциозни изисквания картината е много добра!
Поздрави:
 
Нагоре