Моделистите от Земен

arsovhome

Редовен Потребител
Полетен ден 20022015г. Неуспешен опит за летене с АРС1, поради лошо закрепено витло с prop saver и откъсване на моторния отсек.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Видеотчет за полетен ден 20022015г. Проблемите с АРС1 с мотор Emax CF2822 продължават.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Видеотчет за полетен ден 21022015г. RC Walrus 2-ри полет - пилот Arsov
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Видеотчет за полетен ден 21022015г. RC MiG-29 - последен полет в деня, когато вятъра вече стана доста силен, с внезапни пориви. След моя грешка да опитвам летене на по-ниска височина от безопасната, при един порив на вятъра, не можах да овладея самолета и за пореден, може би последен път го забих с висока скорост в земята. Като видях състоянието на самолета си мислех, че това е последния му полет. Тогава се сетих за ония пичове дето продължаваха да карат разбит МиГ. Сложих пак батерията и направих 30 секунден полет с разбития самолет без да го поправям, даже кацането беше перфектно. За огромно мое съжаление забравих да направя видео, но Никос и Кубрат са ми свидетели - беше голям купон карането на разбит самолет. Понеже се забавих с качването на това видео, сега вече мога да кажа, че този самолет отново възкръсва - вече е възстановен наполовина. Вярно, че е обсипан с рани (подобоно на вратаря Бенкс на нац. отбор по футбол на Англия от 70-те години на миналия век), но съм сигурен, че ще прекарам още много чудесни моменти с него.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Моя МиГ-29 - 1-ви полет след възкръсването и то пак при силен вятър, този път без поражения.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Полетен ден 21032015. Днес, в първия пролетен ден, при великолепно време с Никос доста добре си полетяхме. В началото направих няколко полета с моя тренер АРС1 с различни батерии и витла. Понеже предишния път Никос не си носеше трансмитера използвахме моя и сега имах проблеми преди да направя рисет на спийд контролера.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Полетен първи пролетен ден 21032015. Голям подарък от Никос - полет с неговия глайдер Robbe. Не само прекрасно изглежда, но и лети превъзходно и се управлява изключително леко.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Полетен първи пролетен ден 21032015. Легендарния МиГ-29 отново в полет след възстановяване от зверски краш.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Полетен ден 11.04.2015, Слаковци, Никос, Arcus Robbe
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Най-накрая се реши проблема с вибрациите в задния край на моя тренер АРС1. Причината се оказа разхлабване на пантите на елеватора. Със залепване на няколко ленти тиксо вибрациите изчезнаха. Но този мотор, който е втория за модела, не осигурява достатъчно тяга даже с три клетки батерия, камо ли с две клетки. Но е залепен добре и засега не ми се сменя(до следващия краш). Всъщност с 3 клетки може да се кара.
 
Нагоре