Моделистите от София-Запад

niki7025

Потребител
Днеска планерджиите уцелиха страхотно време и силна термика. Караха много над час с една батерия.
Инче чудесно време за полети.
Утре пак.
 

neon

Редовен Потребител
Да. Подобрих си предния рекорд от 75 минути. Вече трябва да подобрявам 89. Батерията е 3s 2200mah turnigy 20c. (Първата ми батерия в хобито, на около 250 цикъла)
Утре имам представления сутринта, след това други задачки... Преди 16:30 няма начин да се появя на поляната. Вие летете, аз после ще наваксвам. ;)
 

niki7025

Потребител
Зареждам батерии и утре мисля да летя на някоя полянка в Обеля. Не съм решил къде, дали до метрото или на Ломско зад дините. Ще видя къде калта е по-малко да може да вляза с колата.
 

neon

Редовен Потребител
Днес летяхме с Лазар, навътре полянката е добре, само на места има локви, но с колата ще ти е трудно. Може да опиташ все пак. Утре сме по Житен, Доброславци с Мартин. Имаме да тестваме нови Fpv самолетчета и дрончета. :)
 

niki7025

Потребител
Днес карах на полянката до метрото. Беше страхотно време с лек ветрец, но от веднъж към 14.50 ч. стана страшно. Много силен турбулентен вятър, а планера ми беше във въздуха на голяма височина. Едвам го докарах да кацне с пълна газ срещу вятъра и наведен нос си седеше на едно място даже и даваше задна от време на време :pilot:.
Вчера беше страхотно време за полети, Лазар ме покани на полянката зад дините но имах работа и не успях да се включа към групата.
 

neon

Редовен Потребител
Да. Три часа летяхме вчера. Днес аз бръмнах с колелото до парка за няколко батериики с дрончовците. Чакаме сега хубаво време за голяма организация!
 

Svetoslav noob

Новодошъл
Привет аз и брата сме запалени може ли да се включим от Люлин сме и летиме във Банкя по настрани от хора все още ще се радваме на съвети:biri:
 
Нагоре