Намиране на пратка

Dexter_V

Потребител
Здравейте! Имам тракинг номер RL343095613EE. Чрез него ми излиза, че пратката е отдавна в България и мога да си я взема, но от пощите ми казват, че нямам пратка и че с този номер не могат да я проследят и нищо не могат да направят за да я намерят. Чакам още време и ми изписва, че пратката е отказана ли, върната ли, незнам какво точно е. Никой не се е свързвал с мен за да си получа пратка, пък камо ли да съм я отказал. Дайте съвет как да си открия пратката.
 

SASHO

Редовен Потребител
Посочения номер въобще не излиза в системата на БГ Пощи, поне при мен. Излиза ми ей тук: https://www.17track.net/?nums=RL343095613EE
Сигурен ли си, че през БГ Пощи трябва да я получиш? Да не е изпратена с нещо друго и да седи нейде си при куриер да речем или нещо такова?
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Имам тракинг номер RL343095613EE.

Този номер не е на пратка с БГ пощи. Моят съвет е да звъннеш на Спийди :) - имах подобен случай вече с 4 различни пратки. Оказва се че всички евтини превозвачи в Европа имат договор с фирма RAPIDO в България, която вече е купена от Спийди. Особенното на фирма RAPIDO е че нито си носят пратките, нито известяват за тях - и са си така от години. С помощ на операторите в спийди си открих всичките "мистериозни" пратки, техен служител потвърди мнението ми за RAPIDO :)
 
Нагоре