Очила за FPV

авиодепрона

Потребител
Ако все пак решиш че са съвместими, имам едни чисто нови за продаване - не ми пасват на муцуната, пък и не нося очила и ми идват прекалено широки.
Идея си нямам дали са съвместими....ако ти знаеш отговора- да си стиснем ръцете за твоите!!!
 

Gogo

Редовен Потребител
Да се похваля - и аз се сдобих с тези https://hobbyking.com/en_us/quanum-diy-fpv-goggle-v2-pro.html.

Въпрос: как да се преборя с изпотяването на френеловата леща? Четох, че имало някакви спрейове. Молбата ми е, ако може някой да препоръча нещо изпробвано.
 

bateray

Редовен Потребител
Резолюцията е добра, но фов-а е прекалено малък 28° е адски малко...
 

Arxangel

Модератор
Модераторски Екип
Дам, вече доста полетно време им навъртях като DVR-a пише всеки път и нямам никакви забележки! Много съм доволен! :)
 

DiavoloXP

Новодошъл
Благодаря за отговорите. Все ми се искаше нещо по-компактно но..... Значи за сега ще карам със старите Quanum V2 + FR632 divercity + Eachine ProDVR.
Доста накичено :)
 

west_ice

Потребител
Аз си поръчах Eachine EV100 и като дойдат ще пиша как са. Видях че фов-а е само 28о, но смятам да ги пробвам. Сега карам с Quanum Cyclops V1 и направо се побърквам от тях. Много съм недоволен от екрана (има много гаден червен отенък), търсачката на канали, липсата на индикатор за батерията и дизайна по лицето.
 

LKRUSTEV

Новодошъл
Долклкото съм се чул и гледал дивърситито на Eachine-тата не е истинско с два приемни модула и на база RSSI, а сплитер на двете антени преди приемника, което не върши работа за аналогови трансмисии. В това има ли истина, понеже и аз ги гледам, но не бих взел ако не е истинско дивърсити с два приемника?
 

west_ice

Потребител
Със сигурност няма дивърсити с два премника. Еашин го казват “антена дивърсити”, но това е някаква китайска измислица. Това е просто един ресийвър с две антени, което ще е голяма глупост, но това е положението. Има начин да се сложи дивърсити модул, малко е хамалогия, но смятам като пристигнат да го направя.
 

neon

Редовен Потребител
A тогава защо пишат, че е с два модула? IMG_20171012_014813_390.jpg IMG_20171012_014837_913.jpg
Аз лично бях поръчал някакво копие. LS-800d, което вътре беше с един модул. Сега чакам EV800d от банггууд. Като дойдат ще отворя да видя какво е положението.
 

neon

Редовен Потребител
П.С. сега видях че пишете за ЕV100, за тях знам, че са само един приемник с две антени.
 

LKRUSTEV

Новодошъл
Тук, батко Брус обяснява доста добре за какво иде реч. За който не хваща английския - антена дивърситито става само за цифрови сигнали:
 

arsovhome

Редовен Потребител
Накрая и аз се предадох на FPV-то. Естествено за самолети. Поръчах си камерка с предавател, мониторче с приемник и планирам следните очила Skyzone SKY03O Oled /SKY03S 5.8GHz 48CH Diversity FPV Goggles Support OSD DVR HDMI With Head Tracker Fan LED For RC Racing Drone - SKY03O Red(според мен добър компромис между качества и цена).
 
Последна промяна:
Нагоре