Продавам: части от самолет Hubsan H301S

Дискусия в 'Авио Модели' започната от Arxangel, 23 Юни 2019.

 1. Arxangel

  Arxangel Модератор Модераторски Екип

  Публикации:
  2,019
  от:
  Sofia
  Самият самолет претърпя инцидент преди няколко години и дълго време седя на парчета... но на скоро изхвърлих стиропора и останаха само чарколяците! Принципно, бях купил приемник за дистанционното за да се опитам да го свържа към нормален коптер, но да има видео екран към дистанционното... но така и не стигнах до реализацията на този проект, а и не намерих много инфо за конекторите на приемника, който купих за целта! Дистанционното със сигурност работи, приемника в пликчето е чисто нов, купуван е допълнително и не е част от нещата към H301S, затова и ценообразуването ще е по следния начин:

  Дистанционно с вграден FPV монитор + нов приемник: 70 лева

  Останалата електроника от самолета (не съм проверявал какво работи и какво не, потенциално камерата може да не работи... но видимо няма скъсани кабели), която включва автопилот с вграден приемник свързан към горе-упоменатото дистанционно, GPS модул, 4 серва, мотор, ESC контролер, камера с леща, видео предавател: 70 лева

  Всичко на куп: 120 лева

  IMG_20190614_201829.jpg IMG_20190614_201917.jpg
   
 2. Hottea

  Hottea Новодошъл

  Публикации:
  1
  Здравейте,
  Не знам дали питам на правилното място, имам желание да пробвам в управлението на самолети, разгледах темите за начинаещи, но кое е по-добре:
  Да си взема този предавател и самолетче втора употреба от тук и да се уча с тях(не знам дали може така, а машко ми идват скъпи другите предаватели с много настройки), или да си купя готов за управление за самолет и после да му мисля?

  Поздрави!
   
 3. Arxangel

  Arxangel Модератор Модераторски Екип

  Публикации:
  2,019
  от:
  Sofia
  Здравей, ами принципно би могло да стане... като цяло електрониката и оборудването са настроение... само палиш и летиш... това беше идеята на модела, от който ги свалих... реално не съм ги тествал още дали работят... но би трябвало да няма проблем с това! Няма нищо за настройка, но трябва да е малко моделче, ако ще ползваш този мотор и контролер, защото от малко моделче са свалени!
   

Сподели Тази Страница