Стабилизиращи полета системи

arsovhome

Редовен Потребител
Наскоро си закупих доста евтино според мен NX3 3D Flight Controller Gyroscope Balance For Fixed-wing Aircraft от banggood.com.
Потърсих повече информация първо на нашия форум и видях, че няма подобна тема. Междувременно силно впечатление ми направи едно видео
,
което затвърди намерението ми да открия тази тема и да помоля "корифеите" по въпроса(не се съмнявам, че са доста на нашия форум) да споделят знанията и опита си.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Поредния урок от RUSJET на тема системата за стабилизация iGyro на PowerBox Systems. В урока прекрасно са обяснени и много от принципните неща при настройките на всички системи за стабилизация. Много полезни неща за всеки който се занимава с радиоуправляеми модели, могат да се научат във всеки урок. Браво на братушките за реализираната инициатива да предадат своя опит на достъпен език.
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Другата система от второто видео на първия пост е Nano-3X RC Plane Flight Stabilizer 3 Axis Gyro - Spektrum Futaba FrSky compatble от Австралия. Аз и Нико си закупихме много трудно по една такава, но аз моята не мога да използвам защото нямам трансмитер съвместим с нея. Всичко за системата има в описанието и в ebay. Тук качвам инструкцията и софтуера към нея. Продавам я и който се интересува да ми пише на лични.
 

Attachments

  • Nano-3X - User Guide.rar
    1.9 MB · Прегледи: 5
  • Nano-3X.rar
    586.1 KB · Прегледи: 0
  • $_57.jpg
    $_57.jpg
    112.5 KB · Прегледи: 14
Нагоре