Back in the game :)

Дискусия в 'Начинаещи - първи стъпки в RC Хоби' започната от vjs, 28 Юни 2019.

 1. vjs

  vjs Потребител

  Публикации:
  75
  Здравейте,

  Напоследък започна пак да ме дърпа към това да имам "къстъм" дрон а не такъв "за снимане" и сътветно почнах да го умувам. Преди време имах були което разпродадох (почти) на части, за което все още ме е яд :)

  Търся съвети с какво да се върна "back in the game" както се казва :)

  1. Апаратура
  - мисля да се насоча пак към Taranis x9d plus. Преди време бях с него и мисля че беше ок за нуждите ми :)

  2. Очила/Кутия:
  - на времето имах Quanum който не беше кой знае какво, но мисля че към момента има и по-добри варианти от него за сходна цена. Видях че колегата ArxangelRC преди време в хвалил Eachine EV800d, но вероятно има вече по-добър вариант. Виждам, че Eachine имат два по-нови модела ev100 и VR D2/3. Някой има ли наблюдения от тях ?

  3. Коптер
  - тук си признавам, че не знам точно какво искам :D Със сигурност ще е 250 или по малко но какво точно .... Гледах ревю на Eachine Wizard X220HV където уж го хвалеха, но като цяло знам че тук сте резервирани към сглобените в китай машинки и в повечето случаи се правят custom build-ове. От булито имам останала рамка и мотори, но моторите (Titan T2208 1500KV) за 250 мисля че ще са много големи а рамката е 450 така че за фпв между клоните няма да става :D Някой нещо да препоръча ?

  4. Зареждачка
  - Преди време бях с Turnigy Accucel-6 80W 10A което се справяше добре, но вероятно вече има по-добри варианти. Кък момента гледам че има за 20$ отгоре Turnigy Reaktor 250W (което май и преди го имаше :D). Препоръчайте нещо :)

  Бюджет не съм отбелязал но като цяло не търся най-скъпия възможен вариант. За начало мисля да си набавя апаратурата, за да мога да тренирам на симулатор и малко по-малко да набавям останалите неща.

  Очаквам съветите ви :)
   

Сподели Тази Страница