МОДЕЛИСТИТЕ ОТ МЛАДОСТ

vesibo

Редовен Потребител
Веско, ако бях аз кмет, бих те направил почетен гражданин на гр. Кюстендил:);). Страхотна реклама на града се е получила. Чист въздух, планина, равнина, кратки растояния!
Ха-ха-ха, а бе доста термика имаше по високите въздушни етажи, картината е малко морска, защото се позаиграх с тази термичка, но като цяло се добива впечатление за събитието, макар че реших да снимам когато повечето от хората си бяха тръгнали.Важното е обаче, че смесената група Младост-Земен-Перник се представи на високо ниво и запали нови пламъци в детските очички.Организаторите са много доволни, успях да се запозная и поговоря с човека от фондацията, която дава парите за децата(много читав мъж) и най-важното, е че той видя, че те не са отишли напразно.Факт, е че има клуб и деца, факт е че има нестандартни и стандартни летящи модели, факт е обаче за жалост, че няма държавност, която да застане и подпомага това начинание.За стрийптиз бар, чалготека, казино и тн. се намират големи пари, но за дечицата няма, това е жалкото.Във вторник БНТ 2 ще има репортаж за събитието, тази година отказах репортаж на кръстниците, снимаха но без коментар от моя страна.:D:D:D Чудесно беше, бъдете здрави всички.:biri:
 

vesibo

Редовен Потребител
И аз, и аз.Криси вземи моля те телцето за 200 QX и спортните витла, а аз ще ти донеса нормални.Няма да вали може леко да препръска, но чак късно вечерта.
 

Pakidanski

Редовен Потребител
Зареждам...
Днес прогнозата предполага идеално време за полети .... с AEROFLY RC7 "UNLIMITED"!
Има ли желаещи?


---------------------------

Нямаше да е лошо ако на симулатора можеше да се лети в "мрежа" и да има един войс канал...да си лафим:D
 

Pakidanski

Редовен Потребител
Ехеее, това е страхотно!
Довечера ще ви търся за IP-та или там каквото трябва и ще си спрятаме компетишъни:D:biri::win:
 
Нагоре