ЧЕСТИТКИ, ПРАЗНИЦИ, ХВАЛБИ. ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО. Нова придобивка.

arsovhome

Редовен Потребител
Миналата нощ моят любим отбор Washington Capitals за втори път в историята си в НХЛ 7 мача предсрочно спечели Presidents' Trophy, която се дава на отбора завършил на първо място в регулярния сезон.:);):cool::p:rolleyes::win::crazy::boi::yahoo::flyfly::yes::yes::yes::baraban::bravo: Вече сме подобрили някои отборни и индивидуални рекорди, като имаме възможност за подобрение при победи в оставащите 7 мача. Подробности може да се видят тук.
1.jpg 2.jpg 3.jpg
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Моят любим хокеист Александър(Велики) Овечкин, капитан на любимия ми столичния отбор на САЩ Вашингтон Кепитълс, след Президент трофи за отбора спечели и една от най-ценните награди в НХЛ трофея Морис Ришар, който се дава на голмайстора в редовния сезон. За седми път в кариерата си премина границата от 50 гола в един сезон в НХЛ с 15 хеттрик при гостуването на Сейнт Луис Блус и е на трето място по този показател след великите Уейн Грецки и Майк Боси, които имат по 9 сезона с 50 или повече голове и все още има възможност да ги изравни и подобри.
http://gong.bg/oshte-sport/zimni-sp...s-ovechkin-se-naredi-sred-naj-golemite-372638
Още един рекорд беше изравнен в тази среща и той е на сметката на вратаря Брейдън Холтби, който има 48 победи в редовния сезон. Той се изравни с легендата Мартин Бродьор, който постигна това през сезона 2006/2007, когато защитаваше мрежата на НЮ Джърси Девилс.
 

st5rov

Редовен Потребител
Честит празник момчета - 12 април Международен ден на Авиацията и космонавтиката - обявен 1969 г. по решение на Международната федерация по авиация (ФАИ)!!!

На 12 април, 1961 г. в 6 часа и 7 минути по Гринуич - 9 часа и 7 минути московско време Юрий Гагарин излетя и направи с кораба "Восток" една обиколка около Земята. Първият в историята на човечеството пилотиран космически полет!!!

orig.jpg
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Честит рожден ден, Чаво! Пожелавам ти много здраве, спокойствие, радост и щастие! Да си сбъдваш мечтите!
 

Gogo

Редовен Потребител
Честит Рожден ден, Чаво! Пожелавам ти много здраве и късмет!
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
ЧРД Монти ! :) и да те виждаме по често при нас на поляната :biri:
 

st5rov

Редовен Потребител
1 Юни
Честит празник на всички пораснали (а някои не чак толкова) деца!:baraban:
Да се множат "играчките" ни.:flyfly: Рано ни е да ни идва акъла.:wall:

Остаряването е неизбежно, порастването - не е задължително!!!:biberon:
 
Нагоре