Греси

SASHO

Редовен Потребител
Здравейте,

Ще ми се да попитам с каква грес мажете диференцияли, пластмасови зъбни предавки и лагери?
До сега мажех с греси на Kyosho и Tamiya, но са малки разфасовки, няма ги в БГ, чакам ги да пристигнат от нейде си и нещо ми писна :) А и са достатъчно скъпи, особено исктинските такива.
Не съм състезател, нито екстремен карач и ми трябва нещо в по-голяма разфасовка, да го има в БГ и да е достатъчно надеждно. Ще съм Благодарен, ако сложите едно рамо.
Намерих по железариите едни български туби - графитна, литиева и не помня каква беше още, но и трите миришат на машиностроителна работилница, сиви са и не знам защо не ми вдъхват доверие особено/купих и пробвах/.. инак са на ниски цени и в достатъчно количество.

Огледал съм се в тази, която за сега уж я има тук, в рцпартс, 30 грама/не е кой знае колко/, но с добри показатели, до колкото виждам:

DSC01166.jpg

http://www.rcparts.eu/30g-1oz-corrosionx-ultra-protection-and-lubrication-soft-grease-bg.html

Поздрав
 

LKRUSTEV

Новодошъл
Зависи, дали е за високонатоварени метални, или пластмасови елементи. В магазините за професионални ел. инструменти продават грес за смазване на къртачи и други подобни, която е на тубички и е много вискозна и лепкава и според мен е идеална за пиньона и спур-а на диференциалите.
 
Нагоре