Дрон за нащинаещ.

bogdan1234

Новодошъл
Здравейте, искам да си купя дрон които да е добър за начинаещи. Един от варянтите е сам да си сглобя, но търся нещо с доста добра камара. Засвга съм се насочил към phantom 3 standard но цената малко надвишава бюджета ми. Ако може да ми препоръчате нещо с добра камера пишете.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Здравей, не си уточнил за какво смяташ да ползваш дрона, и какъв ти е лимита на финансите. При положение че говориш за Фантом - подразбирам че става дума за снимане - а не за летене. Ако е така и искаш да снимаш то няма много варианти :)

Общото мнение е че за снимки няма нещо дето да става бързо и лесно освен Phantom :) - със сглобяване ще получиш резултат след много опити и дадени пари - и никога няма да е като на Phantom ( мое мнение )

Ако е за летене или FPV racing - то тогава Phantom не е твоята марка и си има други алтернативи.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип

Общото между двете е белият цвят и това че имат по 4 перки :) - зависи какво разбираш под това дали ще свърши същата работа.

Ако за теб е важно да направиш хубави снимки или видео - няма да свърши същата работа, ако е важно просто да бръмчиш с него из някоя поляна тогава да - идеално е и е доста по евтино :)

Моят съвет е да си купиш нещо по евтино като това за начало да усетиш как лети. И после вече да прецениш какво искаш за в бъдеще.
 
Нагоре