Книга за препоръки, похвали и оплаквания

Marto

Потребител
Здравейте!

Тук ще очаквам да чуя Вашите впечатления от нашата работа, обслужване, интернет магазин и каквото още Ви вълнува. Разчитаме на обратна връзка с клиентите, за да можем да наблегнем това, което Ви харесва и да подобрим това, което не е на ниво според Вас.
 

daglas

Редовен Потребител
Нека съм първият :).
Вече съм си закупи 2 апаратури от Вас и съм доволен от обслужването. Перфектна комуникация.
Очакваме новите оферти ;)
 

Pakidanski

Редовен Потребител
Нямам никакви оплаквания. Не познавам цялата гама продукти, но авиомоделите определено са на ниво! Чакам с нетърпение появата на малкото Хабу в магазина.:)
 

vesibo

Редовен Потребител
Перфектни са, летят и пълзят веднага щом бъдат извадени от кутията .
3dsmile_262.gif
Обслужването е на много високо ниво още повече, че това е моя инженерен екип.
156.gif
 
Последна промяна:
100% вероятност да си купя продукт от Myhobby.bg (само да си събера паричките).Невероятен екип експресна доставка и невероятна подкрепа в първите ми начинания като пилот.А за качество да не говорим 100% няма друг такъв магазин с такъв голям избор от най-качествените самолети.А и цените невероятни!Не се чудете този екип изберете!
 

Shveda

Редовен Потребител
Голям + за момчетата от магазина-както винаги всичко 6!!!
 

Shveda

Редовен Потребител
Честито! Каква е придобивката?
Успях да се оборудвам с апаратура, симулатор и зарядно,Бийст-а беше изчерпан за момента, но ще го почакам. :biri: Отидох в момент, в който получаваха стока и има уникални нови попълнения от всякакво естество.
 

xTwinkleSx

Потребител
Момчетата от Myhobby продават много качествени модели, апаратури, батерии и т.н. Препоръчвам ги на всеки, който все още не е бил при тях. Много коректни, търпеливи и готови за съдействие във всеки един момент ! Огромен + от мен !!!
 

tghyre

Редовен Потребител
Супер коректни,..............не на последно място сериозна сервизна поддръжка и ясни гаранционни условия, които при повечето, да не казвам при всички хоби магазини с малки изключения проспиват момента, че с/у парите си клиентът трябва да получава и това за което е платил, както е в цивилизованите държави!!!
Успех момчета!!!
 
Последна промяна:

Gogo

Редовен Потребител
От този магазин си купих моят първи самолет Apprentice S 15e BNF + апаратура Spektrum DX6i. Тъй като в момента нямаха BNF, разкомплектоваха RTF пакет за да не ме бавят. Получих много полезни указания, препоръки включително байндинг на апаратурата към приемника. Много коректни и любезни хора, много подредени сайт и магазин. Горещо ги препоръчвам.
 
Нагоре