МОДЕЛИСТИТЕ ОТ МЛАДОСТ

bateray

Редовен Потребител
След малко аз тръгвам натам и други хора са писали че ще идват. А за утре със сигурност :)
 

tghyre

Редовен Потребител
Момчета, момчета "Exide" си е чуден акумулатор с тригодишна гаранция.При този темп на зареждане на батерии, който му налагам почти всеки ден особено първата година и половина, когато нямах още и соларен панел, направо си издържа чудесно.Не знам друг дали щеше да издържи и толкоз.При днешната проверка показа 12,4 V и 280А пусков ток от 770А.Сега ще ми го сменят с нов и ще изкара още 3 години.:D:D:D
Ха честито за акумулатора :) Както споменах и в постовете по-горе, не съм съгласен, че са чудесни акумулатори и веднага давам пример, на другото ми "Ауди 1.9 TDI" мотор, имах акумулатор италиански нз. каква марка (75Ah), който беше на около 2 г. когато купих колата 2008 г. и съм го експлоатирал и аз не по малко за зареждане съб. и нед. на батерии и т.н. и колата не е стояла в гараж, както при "Exide"-да! Предаде се 2012 г. при това акумулаторът беше обслужваем... 6 г. ........... и не умря внезапно.....................!!! Както и Крис каза по горе, абсолютно същия момент и при моя акумулатор "Exide" индикатора показва зелено, но както си показва зелено умря изведнъж!
 
Последна промяна:

tghyre

Редовен Потребител
Супер! Благородно ви завиждам...освен да ви пожелая хубав ден.................аз продължавам с работния ден няма как:)
!!!
 

Gruel

Редовен Потребител
К'во да кажем, то и там стана като при жените - или уцелваш или не! Работата е на късмет. И аз един италиянски го тарлачках сумати години, а италиянеца преди мен незнайно колко още. После една варта се предаде внезапно 2 месеца след края на гаранцията, последва я бош дето изкара 4 месеца след гаранция, сега съм с прехвалените exide - след 5 месеца му изтича гаранцията - наясно съм, че всеки ден след това ще е чист бонус...

Sent from my MB860 using Tapatalk 2
 

Tassadar

Редовен Потребител
Ето от мен едно видео от вчера, имаше много напрегнат момент с ваденето на затънали в калта моделисти. :D


Да е жив и здрав Давид! Форестъра е голяма работа! Яка е младостката дружина - винаги има кой да ти помогне!:win:
 

vesibo

Редовен Потребител
View attachment 4302 View attachment 4303 View attachment 4304 View attachment 4305
София, Витоша, Средна Гора и Рила съответно :biri::pilot::tire:
Тъпата мъгла не се вдигна и днес, а само на 250 м височина беше слънчево и страхотно.Това обаче не попречи на най-смелите от нас да летим.Последният полет, който направихме с Давид беше много впечатляващ.Кацането беше по прибори и видимост има, няма 10м.:win::biri:
 

Arxangel

Модератор
Модераторски Екип
Аз днеска съм на такава пара... че сигурно няма и да успея да свърша всичко днеска!! За съжаление имам много желание... ама времето не стига.
 
Нагоре