МОДЕЛИСТИТЕ ОТ МЛАДОСТ

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Ясно че испуснах дневната кръчма, но смятам да се класирам за вечерната. :)
 

vesibo

Редовен Потребител
Чудничко беше, полети до 14.30ч.Чавдар се вреше в ниската облачност към обяд, после ще пусне видео, доста яко се получи.Давид разходи бикслера до Брезник като преди това беше лепнал самолета на Чаво за опашката:), на връщане му писна да кара и ми хвърли управлението на мен да го докарам.Калоян свиква със Себартският шаран.Нагласихме го и сега остава да разбие всички в клас "народен" в Сливен.А аз и Симо изпразнихме батериите на нашите машини.След това се размазахме в кръчмата на Ярджиловци-ракии, мастики, салати, чорби, кюфтета, пържоли, картовки и на края сметка от 63лв.:D:D:D
 

myxt

Потребител
Чаво, сложи един режекторен филтър на наземната станция за да се отървеш от спарковете на телеметрията. Давид знае как да ти го направи и няма да имаш черните чертички.
И една приятелска препоръка - не влизай в облаците директно, а карай по ръба така че едното крило да ги закача само. Много по-красиво е и не рискуваш електрониката. Вече ти е време и за Pan/Tilt за да усетиш истинския кеф от летенето над облаци с голяма машина.
Браво!
Успех!
 
Нагоре