МОДЕЛИСТИТЕ ОТ МЛАДОСТ

vesibo

Редовен Потребител
По стечение на обстоятелствата съм имал общо с разработката на "Ястреб 3" и системата "Визьор"
bgbla_html_2e8e1624.png

Даже още имам някъде в къщи серва "Пеликан" от управлението "Явор". Цялата система имаше още тогава /1982/ доста по - добри качества от тази американска "Гарга", която струва милиони!!! :rolleyes:

P.S. При интерес бих могъл да донеса на поляната едно управлениe "Пилот 4М". Умишлено не цитирам годината на производство, за да не каже някой "Он встречалься с Ленином" :biri:
Вярно бе :boi:, ние си имаме човек между нас, който пряко е участвал в нещата.Станислав може да Ви разкаже много за тези години.:biri:

P.S. Върху камиона се виждат базовата станция(кабинката за управление) за годините си просто супер и два "Ястреба".Ако не бяха прекратили програмите сега щяхме да сме на светлинни години пред чичосамовци и прочие.
 
Последна промяна:

vesibo

Редовен Потребител
Ааааа, момчета, чичо Сам е казал, че в НАТО се използват гарвани (Rаven), а не ястреби. И ако каже, че струват 3 милиона, значи струват толкова. Няма какво да умуваме.:D Ама пък са здравички де. Я какви кацания издържат.:D:D:D:crazy:
Гарвани Raven ама друт път.Чичосамовците използват това.
Що не ни подариха такава система.Използват ги в Кербала, Ирак и из целият свят където имат нужда от информация от въздуха и целеуказател за изтребителите.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Аз имам около 30 пратки за миналата година от Aliexpress.com - принципно всичко дойде, една шапка беше загубена и ни пратиха нова и една оптика я откраднаха нашите митничари и се оплакахме и ни възстановиха китайците парите - реваха де.

Лошото е че няма плащане през пейпал - само с кредитна карта става.
 

st5rov

Редовен Потребител
А може ли да преодолее това?

Възможностите на тази система граничат с фантастиката! Тази година за първи път я показаха на парада в Москва за девети май:
https://www.youtube.com/watch?eature=player_detailpage&v=pCe4LgTBkHo#t=2932

P.S. Обърнете внимание на името на водещия! Нищо лично...
animated1499.gif
 
Последна промяна:

AlexM

Редовен Потребител
Влизайте от страната на автомивката защото някой може да си остане в гьола между гаражите.Иначе на поляната не е кал.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Нагоре