МОДЕЛИСТИТЕ ОТ МЛАДОСТ

vesibo

Редовен Потребител
ще се ходи ли на Мелник или не
И аз предпочитам топличкото а не леда
Ми за сега сме май само аз и ти, но това не пречи да се развихрим в района, кеф ти Роженският манастир, кеф ти Рупите, ма май ще наблегнем на широка Мелнишка лоза и спа процедурите в хотела.:D:D:D
 

chmpe

Редовен Потребител
Попаднах на тази статия и честно казано ми стана смешно
http://www.focus-news.net/news/2015...sabra-2-mln-britanski-liri-v-kickstarter.html

....представяно като най-високотехнологичния дрон в света, пише The Guardian. Компанията многократно е надхвърлила първоначалната си цел от 125 000 лири.
Малкият дрон може да се управлява с мобилно приложение, а може и да се настрои да следва собственика си, като поддържа постоянно разстояние от смартфона му, преди да се върне, когато батерията му се изтощи.....
Май са открили топлата вода ?!?!?!?!??!
 

vesibo

Редовен Потребител
Еииии вие двамата нещо ме съмнявате. :biri:
Често съмнението се разглежда от религиите и духовните учения като неверие, измяна, предателство, дори като нещо грешно, което трябва да бъде наказано. Много духовни учители призовават към абсолютна вяра без капка съмнение.;)
 

chmpe

Редовен Потребител
Аз не разбрах за кога се опитваме да организираме МЕлник
дати, колко дни ?!?!
 

vesibo

Редовен Потребител
В Мелник има спа, в другия няма, е има и разлика в цените.Казвайте, за сега бях само аз, за това бях избрал х-л Мелник, но след като и Вие ще идвате, което много ме радва, казвайте, аз съм с Вас.Може да има и други желаещи и тогава ще стане много яко :win:, Мелник ще е наш, ще има полети, едене и пиене:crazy:, голем кеф :win: :biri:
 
Нагоре