Нови екстри във форума - или как се прави ... ?

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Отварям тази тема в която ще се опитам малко по малко да опиша интересните възможнисти на форума, и по точно новостите във новата версия 1.4.0 с която сме от днес ( 12 Септември 2014 )

1. Кога един потребител е активен се вижда с малка зелена точка в неговият аватар - а не както досега с цял червен/зелен пояс под аватара.

2. Цитирането на част от текста или цяла публикация е направено много по лесно и функционално - показвам на следващата картинка:

Има вече така наречен Групов-Цитат - тоест в процеса на четене може да запомните определени публикации или части от тях, след което да ги вмъкнете в отговора си наведнъж, и то след като ги прегледате и преподредите!

xenforo-new1.png

3. На горната снимка ще видите и бутон за започване на разговор с потребителя точно под аватара му.Нека пазим тази тема чисти от излишни коментари тип - Ура - много яко и т.н. Моля по напредналите в платформата XenForo да споделят разни хитрини които ползват. Системата наистина е уникална и много-функционална. Малко по малко ще пишем тук какво може и кое как се прави.
 
Нагоре