Ново - зарядни Revolectrix!!!

Tassadar

Редовен Потребител
Още малко инфо - макар в сайта на Revolectrix да пише, че чантата събира PL6+MPA, или само PL8, се оказа, че всъщност събира и PL8+MPA без проблем. :)
View attachment 8612 View attachment 8613

Който бавно чете, се прецаква. :wall: Ице, запази ми една чанта, че няма място за това животно в раницата. :cool:
 

Tassadar

Редовен Потребител
Трупам първи впечатления от PowerLab8. За сега само се удивявам. :yahoo:Сравних точността на измерването на напрежения на PL8 с калибриран волтметър с точност 0.02%. Разликата в показанията с PL8 са под 0.001V ! Казвам разлика, а не грешка защото тази стойност е в рамките на неопределеността на измерването. Напълно е възможно PL8 да е по-верен от волтметъра!
:baraban:

В документацията на PL8, Revolectrix допускат грешка по-малка от 0.006V. За реалната точност от 0.001V им свалям шапка!
За сравнение, моят Imax B6 (оригинален) има разлика в измерването на клетките повече от 0.017V и има склонност да презарежда 3-та клетка.:bastun:
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
И аз трупам впечатления от новата серия на Revolectrix - GT500 и GT Eight - тази серия е с нов интерфейс изключително лесен и приятен за работа, като са премахнати функциите за анализи, връзка с компютър и още няколко. Цената им е по ниска също. Като я видях много ми хареса и си казах - това е моето зарядно.

След това тествахме новият BUMP контролер :) с една малка "установка" която ще видите на новата снимка. С няколко думи BUMP контролера дава възможност за управление на до 4 PowerLab зарядни , с хубав TouchScreen цветен интерфейс :) , като освен това работи и с NFC тагове, които може да си залепите по батериите.

С един такъв таг е достатъчно да доближите батерията до BUMP контролера и той настройва автоматично PowerLAB зарядното с правилните параметри, остава натискане само на един бутон. Изключително лесно и удобно се работи. Поддържа връзка към Андроид устройство дистанционно по Bluetooth :) , тоест гледаме си как върви заряда докато си пием бирата. И накрая ни брои циклите на зарядите на съответните батерии с BUMP Tag.

Разбира се има и ръчен режим в който може да се зареди произволна батерия - отново улеснено както е при GT серията.
След тази демонстрация - си взех контролера под мишница заедно с първите тагове :) - смятам тези дни да пусна едно кратко видео с обзор на новите функции.

bump1.jpg bump2.jpg
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Христос Воскресе!

Зарядните вече са въведени ТУК.

Предстои да бъдат въведени BUMP! контролери и SPA бордове, които ще бъдат налични след 2-3 седмици.
 
Нагоре