Павилион/шатра с размери 2500х2500 - 3000х3000 и до 150лв

muns61

Редовен Потребител
Дайте идеи и впечатления за нискобюджетна сянка с 3 страници с посочените размери. За предпочитане полиестер и да не е с тежки рейки.
Благодаря предварително!
 

Tassadar

Редовен Потребител
Приятелче носи от този тип когато ходим на яз.Искър:

http://www.praktiker.bg/bg/Pavilions/ГРАДИНСКИ-ПАВИЛИОН-12-12-2922/p/424927

Носи се в две кутии. Стравнително леки са, но заемат доста място в багажника. След подреждането на първоначалния пъзел и номериране на колците, следващите сглобявания отнемат 20мин. на двама души. Издържа на вятър до около 5-6м/с при добре забити котви. Сянката не е плътна, UV защита предполагам няма. Но, доста по-добре отколкото да стоиш пряко на слънце.
 

Tassadar

Редовен Потребител
Иначе клубните тенти правят сянка като от стар орех, разпъват се по-лесно от плажен чадър и имат UV защита. Но струват колкото селска къща със същата квадратура. :shock:

tent-credo.JPG
 

muns61

Редовен Потребител
Това го гледах на сайта им, но в магазина го нямаха разпънато. Има 2 еднакви на вид, но с различни цени и не зная каква е разликата, а продавачите бяха изключително незапознато с материята...
Инак страниците са по 30 лева, за да я затворя от 3 страни и един тюл отпред против комари.

За практикерската иде реч!
 

Tassadar

Редовен Потребител
Всички от този клас са горе-долу еднакви. Но за тези пари върши доста добра работа. Заслужава си, ако ще се ползва инцидентно.

А практикерците са "under new management" :D:D:D. Вчера купувах болчета и гайки на кило от там и като попитах консултанта какъв клас са, получих поглед по който си пролича, че за пръв път чува за такова нещо. :boi:
 

dvb_boian

Потребител
Инак страниците са по 30 лева, за да я затворя от 3 страни и един тюл отпред против комари.

Ники страницикупувам от представител на една Асеновградска фирма която ги шие от промазан найлон син на цвят някакъв със капси от четирите страни. Днес ще прескоча да видя как се казва фирмата. Размер 2м х 3м струваше 6 лв миналата година. Има и по големи размери
 
Нагоре