Платформа за рамка на дрон

Кристиян

Новодошъл
Здравейте, от скоро започнах да си правя свой собствен дрон и спешно се нуждая от платформата за тялото на дрона .Погледнах в няколко сайта но там има само от PVC.
Знаете ли от къде мога да закупя такова нещо но от по здрав материал? Нещо подобно:http://rcherobg.com/index.php?route=product/product&product_id=352
Благодаря Ви предварително!
 
Последна промяна от модератор:

bateray

Редовен Потребител
Изключително тежко и ненужно би било да са от метал, от алуминий един път като се изкриви и трябва да се купува ново... Няма смисъл от такова нещо!
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Много зависи какво ще правиш , до момента не си ни казал какво е предназначението на дрона, какви са моторите, витлата, контролерите, батерията , полетния контролер и колко време ще го летиш. За да може някой да ти препоръча нещо , дай повече информация и снимки за да разберем какво правиш точно.

Иначе така на прима виста, най-лесно е да си направиш един чертеж и в Buggyfly да ти го изрежат от 4mm стъклотекстолит и си готов :)
 

bateray

Редовен Потребител
Колко приблизително трябва да тежи рамката на един дрон?
Колко трябва да тежи една кола?..... Горе колегата те пита и ти не отговори... кажи за какво ще го ползваш... Имам рамка която тежи 90 грама и така която тежи 800 грама...
 
Нагоре