Правила във форума на RC Mania

Статус
Заключена за публикации

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Както навсякъде , и тук трябва да има правила. Целта на правилата е направят нашето и Вашето време във форума по приятно. Моля придържайте се към правилата.


ОБЩИ ПРАВИЛА НА ФОРУМА

1. Пишете на Кирилица.

2. Спазвайте добрият тон, отнасяйте се с другите така както очаквате те да се отнасят с Вас.

3. Забранява се регистрация на повече от 1 име за потребител - независимо по каква причина , за шега или търговия.

4. Ако имате проблем с регистрацията , може да се свържете с нас чрез формата за контакт долу в дясно на страницата, или на e-mail: help@rcmania.bg

5. форумът се управлява от Администратора, и от екипа модератори, които може да видите в меню Потребители. Никой от тези хора не получава хонорар за да бъде тук , и Всички правят това на добра воля в свободното си време. Съдействайте им при нужда и не бъдете груби с тях.

6. Публични сблъсъци с модераторският екип са забранени и ще се наказват. Ако имате неразрешим проблем, може да се свържете с нас чрез формата за контакт долу в дясно на страницата, или на e-mail: help@rcmania.bg

7. Регистрацията Ви във форума на rcmania.bg е съгласие че сте прочели правилата и че давате съгласието си публикуваното от Вас съдържание да бъде използвано от rcmania.bg без това да нарушава Вашите авторски права.


ПРАВИЛА ЗА РАЗДЕЛ БОРСА
1. Преди да пуснете обява в раздел Купува/Продава е задължително да попълните Име и Фамилия в подписа си.

2. При пускане на нова обява е задължително в ЗАГЛАВИЕТО да посочите дали Купувате или Продавате дадена стока.

3. При пускане на нова обява за продажба е задължително да посочите цена, снимки на това което продавате и телефон за връзка. Напишете също къде се намира това което продавате за да преценят евентуалните купувачи - транспорт , куриери и т.н.

4. Крайното решение за продажба на една стока има ПРОДАВАЧА, независимо кой и как го е уведомил. Продавача има право да си промени решението и да продаде стоката на друг , или да се откаже от сделката. Въпреки че това е некоректно , форумът не е СЪД и не може да задължи никой да продава каквото и да е. Форумът е само начин за връзка между Продавач и Купувач. Рискът е изцяло за вас - така че внимателно четете , колко мнения има продавача, правилно ли си е попълнил данните, достатъчно изчерпателна ли е обявата и т.н.

Последна редакция 24 Ноември 2013
 
Последна промяна:
Статус
Заключена за публикации
Нагоре