Продавам мощен хексакоптер

Stefan_Solakov

Новодошъл
0.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


Копирам текста от обявата на предишния собственик. Аз не се задълбочих да изуча нещата и за това предавам неговото описание.

Продавам хексакоптер оборудван с DJI NAZA+GPS. Машината лети доста стабилно. Връща се в къщи (RTH) и седи на позиция (PH). Монтирана е и жиро-стабилизирана люлка за камера. Люката събира фотоапарат с размер до дслр Nikon d3200, Canon 1100d. В комплект с апаратура, 2 батерии, зарядно със захранване. Машината има и режим care free, който позволява тя да бъде пилотирана и от неопитни пилоти.

В допълнение продавам FPV оборудване, състщящо се от:
1. 7" монитор с добро качество на образа. В комплект със сенник.
2. Видео излъчвател и приемник на 5.8гхз 200mW (пишат, че стига за 2км обхват) (Boscam TS351+RC805 5.8G FPV 200mW AV Transmitter TX 2KM for 5.8GHz Rx Receiver)

FPV оборудването никога не съм го ползвал. Пускал съм само монитора към фотоапарата да видя дали работи. Качеството е добро.

Цена за хексакоптера без FPV оборудването: 1890лв
Цена за FPV оборудването: 230лв
Цена за всичко накуп - 1990лв

Машината се намира в София.
За връзка: тел 0897 75 38 72
 

Stefan_Solakov

Новодошъл
Промяна на цената докато са ми нужни парите за друга покупка:
За хексакоптера без ФПВ оборудването - 1650лв
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Обичайно когато нещо се пусне в продажба и няма интерес причината е че, исканата цена е доста по-висока от пазарната (уточнявам - пазарната цена не е цената която продавача е платил). Това обаче е краткия отговор.
Ако някои колеги навътре в милтикоптерите биха отделили от времето си да постнат - какво точно прави така че да нямат интерес, да си кажат мнението. Ще трябва да си им благодарен.
По изключение няма да го тълкуваме като спам, тъй като е в полза на продавача.
 

Morpheus

Потребител
Да се включа тогава. На 1-во място се упоменават точните модели на оборудването, поне аз така бих направил.
Започваме с цените на компонентите:
Моторите и спийд контролерите са ти общо 132$, да кежем че доставката е 35$ = 167$ х 1.6лв. = 237лв. + 20%ДДС = 320 лв/
FPV оборудването, зарядното, захранването за него и радио апаратурата са ти 221$+достававката 52$ = 273$ х 1.6лв. = 437лв + 20% ДДС = 524 лв.
Пропуснал си да споменеш какви точно са акумулаторите, но да приемем, че са Zippy Flightmax 5000 mah 3S 40C (смятам с цени от евросклада) 2х40$ = 80$ + 26$ = 106$ х 1.6лв. = 170 лв.
DJI Naza V2 GPS = 455лв

Като теглим чертата, без да броим люлката, рамката и витлата излиза 1469 лв. Отделно тази апаратура е крайно ненадеждна за такъв коптер, коптер на такава цена + апарат за още толкова да се пилотират с апаратура за 60$ е меко казано несериозно, без да обиждам никой.
 

Stefan_Solakov

Новодошъл
Променям цената на 1450лв без FPV оборудването.
От FPV-то се продават само монитора и аудио/видео излъчвателя:
Монитор: 130лв
Аудио/видео излъчвател - 20лв
 

Stefan_Solakov

Новодошъл
Нова цена за хексакоптера без FPV оборудването - 1350лв. Това е чиста подигравка с машината, но ми трябват парите.
 

batko32

Новодошъл
Видео трансмитерът може да ми го пратиш към Пловдив. Ако не е продаден все още :)
ЕДИТ
Ааааа комплект с антената ли е или тя отделно ще се калкулира ?
И не се ядосвай . Цената на даден продукт е точно тази която клиента е готов да плати. И аз минах през фазата на ядосване обаче няма смисъл. :)
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Нова цена - 1100лв.

Здравей - само като съвет - ако разбиеш комплекта на компоненти - ще почнат да се продават нещата. Почти на никой не му трябва комплект - от опит ти казвам - шанса да се продаде в тоя вид клони към нула, от друга страна на един му трябва радио, на друг мотори, на трети рамка и т.н.
 

Stefan_Solakov

Новодошъл
Здравейте на всички. Благодаря ви за интереса и съветите. Оценявам ги.

Видео приемникът и излъчвателят са продадени. Останал е целият хексакоптер с управлението.
Евентуално бих пуснал машианта на части, но имам нужда от съвет за цените, които са оправдани за отделните компоненти, понеже не съм наясно кое за колко може да се продаде.

През това време обявявам най-ниската цена, за която ще предложа машината - 1000лв. Коптерът е солиден, стабилен, може да носи фото/видео техника, с която да се получава по-качествен и ранзообразен резултат в сравнение с по-ограниченото GoPro. Машината си струва, а цената вече е като подарък.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Аз лично в масовият случай определям цена като търся компонента нов в някой читав магазин , гледам му цената и слагам 70% от нея.
 
Нагоре