Ревюта и статии за дрони

Статус
Заключена за публикации

borisy

Новодошъл
Здравейте на всички,
Скоро бях на една презентация и за кракто се спомена за мултикоптери, което последва от една вълна от въпроси към презентиращия. Той естествено не го очакваше и не беше подготвен да ги отговори, та и хората си останаха с незадоволено любопитство.

Като се прибрах реших да се поразровя както има из българското интернет пространство и намерих само такива глупости. Та се реших да направя един блог, където може да качваме информация.

Затова ви и пиша - видях, че доста хора не само си правят коптери, а и купуват RTF модели, пък и като цяло сте доста опитни в сферата. Ако някой иска да разкаже нещо по въпроса, да напише интервю на конкретен модел, имате хубави клипчета или каквото друго се сещате ми пишете.

Още не е готов сайта, но ще ви дам линк възможно най-скоро.
 
Последна промяна от модератор:

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Здравей, блоговете са хубаво нещо , но правилното място за такава информация са точно форумите. В тях информацията е концентрирана , и евентуалните читатели достигат по лесно до тях. Така че ако ти се пише статия - тук е правилното място :) . В един блог ще имаш много ограничена посещаемост, и много трудна индексация в гугъл.
 

borisy

Новодошъл
Трудна индексация? Под блог имам предвид самостоятелен домейн и хостинг, с качен Wordpress. Не става въпрос за нещо.blogspot.com. Основното предимство на Wordpress е добрата му работа с Google.

Иначе съм съгласен, че за отговори на конкретни въпорси форумите са много по-добро нещо, но аз си представях нещо по-опростено, където хората да научат какво всъщност е дрон, а не дали 20А или 30А ESC-та да си купят и от кой магазин. Нещо такова - http://droneblog.com/, но на български естествено.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
За да излизаш в търсещите машини се изисква много съдържание , и много време. Един домейн + Wordpress няма да направи чюдото. Освен това за да тръгне такъв сайт и да преживее трябва да го приемеш като пълен 8 часов работен ден. Тоест трябва да го пълниш със статии и снимки всеки ден - нещо което е меко казано непосилно за сам човек. Не ти казвам да не го правиш :) просто ти казвам че 20 години съм в брашна и знам как се случват нещата - а ти вече сам си преценяваш дали да ми послушаш съвета или да действаш по своему.
 
Статус
Заключена за публикации
Нагоре