СУ гр. Земен, Група по интереси: Изготвяне на радио-управляеми самолети

arsovhome

Редовен Потребител
Първи полет на ученик от групата Габриел Ангелов Дойчинов с учебния самолет Тренер по системата учител-ученик.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Йордан Ралицов Стоев - награден с грамота, ваучер, материална и парична награда на заключителното занятие на групата за Изработване на радиоуправляеми модели на самолети и управлението им при участието ни в традиционния празник по случай Деня на авиацията и космонавтиката в гр. Кюстендил с демонстрации на радио-управляеми самолети.
15.jpg
 

arsovhome

Редовен Потребител
И в новия самолет бяха използвани частите и материалите, които ни бяха дарени миналата година.
Отново благодарим на нашите дарители от тим Младост, София, форум http://rcmania.bg/
Петко Петков http://buggyfly.com/ - автор на идеята
Петър Гърмидолов(Tassadar), София, тим Младост, клуб Кредо...
Симеон Тодоров(Altair), тим Младост
Кристиан Пакидански(Pakidanski), тим Младост
Цветан Тодоров(kosachkata), тим Младост
Данаил Йочев(dane78), тим Младост
Николай Попов(muns61)
 

arsovhome

Редовен Потребител
До тук добре ,но защо на клиповете няма нито едно дете ? :shock:
Това не са клипове, а снимки, които са направени след занятието. Тази година има само 6 ученика в групата и по-голямата част са пътуващи и си тръгват да пътуват малко преди края. Останалите се връщат в полуинтернатните си групи, за да се подготвят за следващия ден. Затова процеса е доста сгъстен и няма време за снимки. За утре, ако позволява времето, планираме проба на самолета и съответно да направим и видео.
 

arsovhome

Редовен Потребител
За тези клипове говоря,но е друг самолет .
И от друга тема. Това видео е от темата Моделистите от Земен и е от нашият излет с Никос от събота. Тогава открихме новия сезон, а връзката с групата е, че това е единият от двата самолета изработен от групата миналата година(подарения нарязан кит от Петко). На този излет го изпробвах след някои донастройки. На другия клип е другия изработен от групата самолет F-22 V5, също го изпробвах преди да го използваме на по-късен етап от учениците. Но това не е от занятие с групата, занятията са вторник и четвъртък. Естествено съм казал на учениците, че могат да идват и на нашите излети с Никос. Но събота и неделя и на студа някак нямат желание да идват.
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Работа на симулатора. Проверка на способноста на учениците уверено да управляват самолет в симулатора подобен на Ф-22 във всички режими и фази на полета, като предварително условие за самостоятелен реален полет. Полети в режим учител-ученик с Ф-22 с учениците от групата
WP_20180130_12_39_59_Pro_LI.jpg WP_20180130_12_39_35_Pro_LI.jpg WP_20180130_12_40_40_Pro_LI.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg
 
Последна промяна:
Нагоре