Сглобяване на Quadcopter.

Статус
Заключена за публикации

niki292002

Новодошъл
За съжаление колегата е прав !

Наистина така стоят нещата , с 200лв бюджет си за никъде, вероятно ще свършат преди да се усетиш. Ако търсиш нещо за малко пари - търси нещо готово тип играчка. Тръгнеш ли да сглобяваш , парите винаги растат и ще си някъде между 500-800лв минимум - защото трябва да включиш и грешките в схемата. По пътя на сглобяването ще идат пари за доставки, за грешни компоненти, за изгорени части :)

Моята препоръка е да събереш още малко пари (около 360лв) и да вземеш нещо такова: Blade 180 QX HD RTF, SAFE с HD камера 720p

Сглобяването на коптер обикновено не излиза евтино ... и още по лошото е че не е ясно до къде ще спре. Хората го правят за забавление като цяло, но в твоя случай има сериозна опастност да похарчиш парите и да нямаш нищо накрая освен куп части. Така че помисли за готов вариант като този по горе.
А това може ли да излезе по-евтино без камера ?
 

whitehell

Потребител
Добре де, какъв човек си ти? Кой ли не се включи да ти обяснява какви ли не въпроси, а ти като типично лапе дори не си правиш труда да проучиш въпросите, които лично те интересуват. Какво очакваш да стане? Да седиме 10 човека и да те храниме в устата, докато ти се чешеш отзад!
Поне малко ако си беше направил труда да разгледаш линка който ти даде Jetman щеше да разбереш, че има и 4рите възможни варианта. BNF без камера, BNF с камера, RTF без камера и RTF с камера! И всичките са си със прилежащите нарастващи цени.
 

noname_

Потребител
А това може ли да излезе по-евтино без камера ?

Погледна ли го изобщо какво е? Пак играчка, като Syma-та, която ти препоръчаха в началото т.е. всички негативи на играчките важат и за него. Само дето струва 3-4 пъти, колкото Syma-та т.е. е overpriced играчка ;)
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Заключвам темата, защото се изчерпи и съществено се отклони от първоначалния си смисъл.
 
Статус
Заключена за публикации
Нагоре