Скука.... Да убием скуката. Весели вицове и клипчета.

chmpe

Редовен Потребител
(всяка прилика с действителни лица и събития е случайна)

Пациент в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.
Лекарят в Зимбабве: А бе, това е някаква хуйня! А какво сте правили?
Пациентът: Ебах гъски.
Докторът: Значи имате гъша хуйня!
Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)
Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.

Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.

Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.

Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.

ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве.

Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.

Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната и заплаха.

Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.

Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.

Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!

Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.

Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.

Собствениците на ферми за гъски: Вие к'во, да не сте обезумели? (красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)

Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

Фармацевтична компания Хофман Ла-Гуш: Единственото спасение за всички, заразени с гъша хуйня, както и за тези, които са здрави, но се страхуват да не се заразят, е нашето ново лекарство "Г-Хуйнифлу". Пие се минимум три месеца по 5 таблетки на ден. Страничните ефекти включват гадене, повръщане, опадане на косата, ноктите и зъбите, гърчове, припадъци и снижаване на IQ-то с около 30, но се наблюдават само в 75% от случаите. Ако след започване на курс с медикамента се появят някои от изброените симптоми, не прекъсвайте лечението си, а се обърнете към регионалния ни дистрибутор за други наши медикаменти, с които да се излекувате и от тях. За Ваше улеснение търговските ни и рекламни центрове в целия свят са обозначени със знак "червен кръст", а дистрибуторите ни носят бели униформени престилки.

Фармацевтична компания Гушайзер: Току-що създадохме първата и единствена ваксина, способна да предпази населението от гъша хуйня. Препоръчваме незабавна задължителна имунизация на цялото население.

Правителството: За предотвратяване на епидемията от гъша хуйня въвеждаме задължителна ваксинация на цялото население!

Еко-активист: Ваксината срещу гъша хуйня предизвиква слабоумие, аутизъм, паркинсонова болест, припадъци, гърчове или смърт в 90% от случаите! Отказвам да ваксинирам децата си! (самозапалва се публично в знак на протест)

Фармацевтична компания Гушайзер: Това са долни инсинуации на некомпетентни лица с крайни анархистични убеждения. Ние внимателно тествахме ваксината върху група от доброволци - осъдени на смърт цветнокожи серийни убийци. При нито един от тях след ваксинирането не е отчетено намаление на способностите да свирят на арфа, да решават частни диференциални уравнения и да изпитват съчувствие и състрадание към беззащитни животни. Следователно нашата ваксина е абсолютно безопасна и безвредна!

Правителството (след 55-тия самозапалил се протестиращ еко-активист): Хората имат демократично право да решават сами дали да ваксинират децата си, или не. За предотвратяване на епидемия сред ваксинираните деца, забраняваме на всички неваксинирани да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на оцветена в жълто гъска с размер, не по-малък от 15 см.

Интернет-обществото: В началото на всеки медицински форум модераторите въвеждат важна тема : "Ако за пореден път някой се опита да убеди хората в този форум, че ваксината срещу гъша хуйня е опасна за здравето и живота на хората, а вирусът на гъшата хуйня е безвреден, ще бъде баннат без предупреждение!"
 

Gogo

Редовен Потребител
...
Само не разбрах как става фокуса хайде при хелекоптерите ясно но тук,,,,

С обръщане посоката на въртене на двигателите. Няма как иначе с фиксирани перки.
Обърни внимание на геометрията на перките - сечението на витлата е абсолютно симетрично.

f210-1.jpg
 
Последна промяна:

Иван Георгиев

Потребител
И аз така предположих но тази рязка смяна на посоките с доста големи обороти направо е невероятно
 

AlexM

Редовен Потребител
Опит за преврат БГ вариянт.

Неделя:
Няма да е сега, че много жега.

Понеделник 7:13 – забелязват се първите организационни дейности по готвения цели два дни преврат – четирите танка на армията ни опитват да излязат по улиците в София.

7:36 – единият не успява да се включи в трафика, заради тежкото задръстване и ремонтите по улиците.

7:42 – медиите предават пряко настаналата вакханалия около опита да изкарат стари танкове от военноисторическия музей на ул. Черковна.

7:58 – пазачът на музея разкарва с викове „К‘ви сте вий, бе, вашта мама?!“ военните, които се опитват да избутат танк Сау Т-3 Майбах, модел 1940 година.

8:14 – медиите съобщават за пропаднал танк в разкопките за метрото на бул. Черни връх.

8:26 – БМВ 3-та серия прережда танк на светофара на Софийския университет. Водачът на БМВ-то се сбива с танкиста.

9:02 – над София прелитат двата изтребителя на армията, единият обаче бива бързо върнат в базата си, защото няма пари за гориво.

9:15 – Бойко Борисов дава изявление от къщата си в Банкя и казва, че преврат няма, но скоро ще бъде овладян.

9:27 – Нова Телевизия дава сутрешния блок на Гала, където псевдолекарка обяснява за чудното въздействие на кисненето на крака с гъбички в леген с гореща вода и морска сол. Горе на екрана върви надпис, че скоро ще има пряко включване с информация за преврата.

10:04 – военни затварят летищата и отменят всичките четири полета за деня.

10:27 – войници нахлуват в сградата на БНТ на Сан Стефано 29. Не са пуснати на входа от леля Пенка и се насочват към другите телевизии.

11:15 – четвъртият танк все пак стига до парламента и войниците около него започват да крещят към сградата – „Предайте се, вече не сте на власт!“. Вътре обаче няма никой.

12:00 – групи цигани започват да се въртят около танка с думите „Т‘ва ще го ползвате ли?“.

12:03 – за три минути танкът е оставен без надзор и циганите го разкостват и го отмъкват за метал.

12:25 – превратът е потушен, граждански патрули на Динко от Ямбол водят военните, вързани със свински опашки.

13:12 – вече няма следи ни от преврат, ни от танкове по улиците. Бойко излиза с изявление: „Демокрацията победи! Вие какво искахте, да върнете БСП на власт ли? Не виждате ли, че аз съм единствената ви алтернатива?“

13:45 – Борисов вече е в Габрово, където реже лентички при откриването на нова детска площадка.

13:52 – Валери Симеонов и Ангел Джамбазки казват, че понеже нямаме читава армия, един преврат не можем да направим като хората.

14:07 – така и никой не разбира, кой стои за преврата, но това вече няма значение, тъй като други интересни неща се случват. От фондация „Америка за България“ съобщават, че Путин е виновен за всичко това.

14:14 – БСП обявяват преврата все пак за успешен.

14:26 – Нова Телевизия започват пряко предаване за преврата.
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Видях го на живо това нещо - с четкови мотори от играчка, естесвено 2 от тях изгорели. Човека платил $400 за пълния комплект с камерата и FPV...
Боже какви боклуци има на тоя свят...
 

fas

Редовен Потребител
Гледам 100 метра спринт на олимпийските игри и ми се струва, че съм свидетел на престъпление: Гърми пистолет и група негри се разбягват със страшна сила.:D:D:D
Ми какво чакаш тръгваш след тях да ги арестуваш.:azn::azn::azn::azn::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::mafia::mafia:
 
Нагоре