Циганска държава в Европа?

muns61

Редовен Потребител
Вместо да пишем по форумите, да бяхме правили повече деца...
 

Arxangel

Модератор
Модераторски Екип
Това звучи като куп глупости!!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, как си представяте, че ЕС ей така ще гласува отнемането на суверенитета и територията на една държава, за да създаде място където да изсипе сганта?!?! Ако наистина решат, има къде да ги извозя, че да не са тук. А това, че Българите ще ги приемат където искат и ще им дадат работа също много ме съмнява имайки в предвид, че масата Българи по западните стандарти имат образование колкото да мия чинии и да лъска тоалетни!!! Е толкова мръсни чении и тоалетни на запад няма!! 6 милиона мързели няма къде да ги наместят. А добрия характер на Българите също доста ме изненада в тази статия... където из Европа или САЩ да стане дума за кражби от банкомати или на коли, все Българи са намесени!!!

Кокото то филма на тоя Английски олигофрен, изобщо не се очудвам, че е направен така. На Англичаните сме им трън в очите от много години, и те целенасочено си действат срещу нас полека лека. Все пак друго си е да убедят Европа и останалия свят, че тука наистина няма друго освен цигани... не че са далече от истината, или поне що се отнася до манталитета ни, но тук прекаляват ЯКО!!!
 

IvanSapa

Редовен Потребител
Предлагам Младоската чета(като най-многобройна) да направи референдум и да избере къде ще се изнесе.Пишете за резултата от референдума тук във форума, за да се запишем за същото място(докато още има места).
"Мы с група не делимся."
 

vesibo

Редовен Потребител
.........хаха Веско и аз натам съм се насочил.......тъкмо ще литкаме заедно, даже във Виена съм набелязал и места за летене!!!
Пред библиотеката най-редовно карат хелита, а на островчето между старият и новия град летят самолети
 

vesibo

Редовен Потребител
а колички къде карат знаеш ли ?
ако има и тях и ние да се подготвяме за там.
Има и колички:D:D:D.Виждал съм на панорамата над Виена едно хлапе дрифтеше на паркинга точно до църквата.:)
P4200232.JPG
Ха-ха-ха сега се сетих.:)
 
Последна промяна:

muns61

Редовен Потребител
Навсякъде в Европа проблемът е раждаемостта. Не се възпроизвеждаме...
 

kosachkata

Редовен Потребител
Едно клипче което леко ме потресе и го слагам точно в тази тема ....... по интересното е от средата до края .
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Филма си е страшен , и показва доста добре - какво се случва и какво ни очаква за в бъдеще. Едно е да уважаваш всички нации и култури, а съвсем друго е да ги каниш на твоята маса в твоята къща да ядат от твоята храна за която ти си работил , а те искат да получат наготово. И се сърдят че не е достатъчно, искат още.

Според мен - съвсем скоро ще започнат бунтове в Европейски градове - които са нападнати от "бежанците" - тъй като Евро-правителствата и тяхната полиция отказва тотално да се справи с проблема и извръща очи, надявайки се че нещата ще се разминат. Така оставя собствените си сънародници на произвола на "бежанците" - и понеже последните 75 години в Европа цари мир и спокойствие , то хората все още са с много много много висок праг на търпимост.

Никак не съм оптимист - за това което ни чака ...

За мен е неразбираемо - как Евро-лидерите допускат чужди хора да дойдат и да мачкат собственият им народи , доброволно със закрилата на правителството. Това не е демокрация , ама никак даже.
 

kosachkata

Редовен Потребител
Любопитното е ,че всички държави знаят какво ще се случи ,но въпреки това продължават в тази посока ..... Значи има причина ! Но каква е и коя от световните сили я е сътворила ,не знам . Единствено Унгария се опита за малко да бие отбой.
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Любопитното е ,че всички държави знаят какво ще се случи ,но въпреки това продължават в тази посока ..... Значи има причина ! Но каква е и коя от световните сили я е сътворила ,не знам . Единствено Унгария се опита за малко да бие отбой.
Това което се случва е съвсем логично - европа отстоява перфектно интересите на братския народ отвъд океана.
Западна европа от края на ВСВ не може да води собствена политика, защото е "аутсорсвала" отбраната си на САЩ. Който се съмнява, нека да погледне тази страница. В това по принцип има смисъл, защото вместо да харчиш милиарди за въоръжаване и армия, можеш да инвестираш тези пари в много по-смислени неща. Проблемът обаче е, че де факто европа е окупирана мегадържава и не може да води собствена политика при настоящето статукво.
 
Нагоре