„Високи скорости и 100% истински адреналин без война по пътищата“

saristov

Потребител
Едно незабравимо шоу за всички възрасти очаква гости и жители на Бургас. „Високи скорости и 100% истински адреналин без война по пътищата“ ще се осъществи на 19 юли от 10:00 часа пред Културен център „Морско казино“ – Бургас.

Главните организатори от Сдружение „Младежки Глас“ България споделят, че мероприятието е истинска алтернатива на високоскоростното шофиране.Специалните автомобили са с радиоприемници, даващи изключително висока енергия и забавление за хора от всички възрасти. За още по-скоростно състезание, в който всеки желаещ може да вземе участие ще има разположена писта за автомобилите.
Пистовите съоръжения ще се изпробват абсолютно безплатно. Над 30 вида различни автомобили с размери между 10 сантиметра до 1 метър в мащаб и развиващи скорости до 90 км./ч. ще бъдат предоставени от спонсорите DRAG-ON RACING BULGARIA и фирма SIGMA GROUP CORPORATION LTD. Мероприятието се осъществява със съдействието на Община Бургас.

Сдружение „Младежки Глас“ България представя една уникална възможност да станете част от спорта, завладял целия свят като алтернатива на опасното шофиране по големите пътища.
 

Arxangel

Модератор
Модераторски Екип
Звучи интересно, за съжаление по това време ще бъда отдаден на домашен моделизъм в очакване на Неделния ден, да се надяваме без дъжд. :)
 
Нагоре