Blade 230s Най-накрая

AlexM

Редовен Потребител
Най-накрая излезе и хели с паник бутон.Помислих че пазара умря след всичките дронове и али бали, но от Horizon hobby са отделили време за и за тази нисша от пазара.Вече си имаме истински акробатичен 3д Тренер с паник бутон и селф левел система.Тежи само 339 грама с батерия и ротор 536мм.Полетно време 7 мин с 800 mah 3s батерия.Опшката е с мотор, което при висшите хели пилоти не се слави като предимство, но тук все пак говорим за модел за учене не за състезания.А както се вижда от последващите клипове го карат доста агресивно(много над моето ниво) и опашката само пищи но държи :).
Та така, поръчах го.Като го получа ще има снимки и първи впечатления.
P.S. Идва с новата апаратура на Spectrum DXE с настройка на компютъра или през телефона, за която още няма софтуер.[emoji12] Добре че е настроен защото типично за Спектрум настройката става с кабел(не е мини УСБ) който естествено се заплаща допълнително.Това е от мен.Чакаме го с нетърпение.Поздрави.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Изглежда много интерсно - както хелито, така и новото радио. Между другото самото хели може да се кара със всяка друга Спектрум апаратура. По отношение на стабилизацията вътре е със AR636H който има вграден AS3X - доказал се последните няколко години като много надежден и качествен стабилизатор.
 

AlexM

Редовен Потребител
Хелито пристигна и вече има около 10тина полета.Очарован съм.Супер опашка, супер стабилизация.Много опростена конструкция.Обърнато е сериозно внимание към прохождащите в хобито като нивото до което може да се стигне с това хели наистина е 3д или по скоро както хамериканците казват mild 3D.Един истински 3д тренер.На режим за начинаещи(ако си вземете като мен RTF вариянта) е като куадкоптер.Супер стабилен и предсказуем.
Апаратурата DXE която искат да внедрят в RTF вариянтите е доста повече от предхождащата dx4 и dx5.Направо са ги комбинирали.6 канална супер удобна(в това спектрум ги признавам) и е в пълен размер(не е по малка от останалите спектруми).Стиковете са остри и гимбълите ся мазни като масло.Бях решил да я продавам преди да дойде, но си остава в хангара.
Това е за хелито.Мисля че ще направи много начинаещи хобисти в щастливи пилоти.[emoji4]

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

Davidoff RC

Новодошъл
Аз го взех същото, много му се кефя, ама още е девствено...карам си на симулатора за сега, че съм нов и не искам да го счупя, иначе аз съм го взел BNF вариант и го вързах към моето радио DX6i, единственото, което е кофти, е че няма тристепенно ключе на този модел трансмитер и не може да се ползват и 3-те мода, а паник бутона е на ELEV D/R ключето, и веднага щом се стабилизира трябва да се върне пак на 0 ключето, не съм си играл честно казано защото не разбирам много много, от скоро се запалих. :)IMAG0424.jpg IMAG0423.jpg IMAG0425.jpg
 
Нагоре