Custom Краулер Axial

Shveda

Редовен Потребител
естествено ме сърбят ръцете и за опит за къстъм, тук е момента д попитам и Николай дали може да изпринти детайли като бодито и др., ако бъдат предоставени от мен , чрез солидуъркс , примерно нещо такова :

solidworks_specter.jpg


пък вече на металните детайли да се купят, тъй като нямам достъп до ЦНЦ машина, а и нямам самочувствие , че имам достатъчно познания, но може да се опита де. Изобщо доста идеи имам в главата си и дано изпълня някоя, трябва ми начален план с две думи.
 

fas

Редовен Потребител
Да това е интересно а и доста елементарно за изпълнение поне на пръв поглед.
 

Shveda

Редовен Потребител
Вариации много, идеи много , поне откъм шаси , аз мисля че може да се докара. За да е професионално пипнато, е хубаво да му се пуснат виртуални тестове, но за това е нужен софтуера Катиа, който е 16 000 долара, а евентуално кракнат няма да заработи адекватно, което е абсурдно, ясно. Но и по стария метод също може да се посметне, да не забравяме, че най- гениалния конструктор във формула 1 Ейдриън Нюи чертае с паус линеал и туш, компа не му е познат, пък е най-добрия:)
 
Последна промяна:

Pakidanski

Редовен Потребител
Освен това имам приятел, който може да ми го донесе от Америка другия месец, безплатно, за това се огледах в XR10 - ного подобрена машина и помислена ама ще ми излезне 550 долара кита само, което някак не ми иде, предвид, че после още 500-600(особено ако е варианта с двата мотора), е ми отидат.
линк:
http://www.axialracing.com/t/vehicles/xr10
GMade R1 - много хубав кит, ама пак не е евтин...но определено предлаг много за цената си.

Около това ми се върти главата, ама да видим, какво ще измисля и колко ще ми се досвиди да дам за такава играчка. Но едно от важните неща, не от важните, а най-важното е компанията и за да има заигравка и да му е купон на всеки е хубаво да са оеднаквени силите , поне откъм размери на шасита и типаж краулери.
Xr 10 e много-добра машинка...и бая скъпичка иде!!!
Gmade R1 много ме кефи на вид, но някъде бях чел, че иска бая тунинг за да катери добре...инак уникална визия за рок бъги....Кита го гледах за около 250$.
 

Shveda

Редовен Потребител
Искате ли да качиме проект на евентуален аксиал, Никола да каже какво и колко ще струва да се принтне шаси и да пробваме да тестваме? Ще е забавен кобиниран проект. Ако кажете, да прикачим някой друг солидуъркс фаил, за да видим дали не може да го вдигнеме?

Ако някой му е интересна идеята и иска да разцъка чертежите , тука е всичко в sw:

http://dox.bg/files/dw?a=47c1795114

теглете, че не знам колко време ще е наличен.
Проекта си е отворен и си е клонинг на Axial Ax10, демек винаги и по всякакъв начин мож да се доработва и преработва.
 
Последна промяна:
Нагоре