DEVO7e + FrSky мод

Rust

Редовен Потребител
Интересно ми стана това DEVO7e (+ frsky mod) , което си предложил , цената му е много приятна и ще се радвам ако направиш някакво по подробно представяне в нова тема в раздела Радио апаратури. Има ли някой който лети продължително с това радио да сподели повече впечатления също как е.

Ами аз си купих и ползвам такова (в допълнение към тараниса), та от собствен опит го харесвам. Имам и FlySky TH9X (Turnigy 9X), та и с него сравнявам от първа ръка.
С 2 думи хубавите страни са:
- изработката е страхотна, бих казал че се усеща даже по-добре от тараниса, защото има гумички отзад, които доста намалят пластмасовото усщане
- гимбалите са хубави, мазни, връщат се чудесно
- 32 битов ARM процесор
- флашва се с deviation фърмуер, който отваря нещата и вкарва мнооого нови възможности
- има USB порт и не е нужно да се правят модификации за да се стигне до програмиране
- с добавяне на външни модули (които са на съвсем "народни" цени) може да се направи да се bind-ва с практически абсолютно всичко. От играчките, през на walkera протоколите, през на spektrum протколите, през flysky, turnigy, че до FrSky. С FrSky даже телеметрията си работи с D4R-II например, което съм пробвал на моето.
- Фабрично си има подсветка и вибрация

Недостатъци:
- идва само с 2 броя, 2 позиционни ключа. Хубавото е, че могат лесно да се добавят още 2бр 3 позиционни (например от Таранис), даже има "заготовки" където да се сложат. Тримовете също могат да се превръщат в суичове след префлaшване с deviationTX.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Позволих си да копирам поста на Rust тук в нова тема, с цел да го извадим на лесно четимо място. Радиото изглежда добра евтина алтернатива при ограничен бюджет.
 

whitehell

Потребител
мойте лични наблюдения са, че е много мъничко в ръцете и също не се слави с кой знае какъв обхват.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Може би обхвата ще зависи от предавателният модул който се сложи ?
 

whitehell

Потребител
Може би, но аз го карах с Walkera хели, което му е дефолтския протокол и модул.
 
Нагоре