Horizon Airmeet

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Пускам тази тема предварително , с цел да се запознаят хората с това събитие което се организира от Хоризон Хоби всяка година през Август. Един уикенд - най-добрите RC пилоти се събират да покажат своите умения. Събитието е повече като шоу без състезателни елементи. Може би най-доброто шоу което може да се види в нашата част на света :) и пътуването до там няма да е безбожно скъпо.

Ето официалната страничка за 2013г - http://www.horizonhobby.de/airmeet2013

Предполагам че до Края на Април най-късно ще трябва да се запази хотел + самолетни билети , затова пускам и темата по раничко.

Както и малко снимки:

alexander-balzer.jpg armin-brandl.jpg enrico-thaeter.jpg f16.jpg fischer_sean.jpg florio-bressan.jpg gruber-manfred.jpg gruber-sebastian.jpg heinrich-lothar.jpg helmut-dressendoerfer.jpg jetstaffel.jpg marc.Faulhaber.jpg michael-haack.jpg paritech.jpg peter-pfeffer.jpg piloten-horizon-airmeet.jpg ralph-losemann.jpg roland-raith.jpg sascha-fliegener_1.jpg spitfire.jpg stephan-klaus_1.jpg team-schaerer-2.jpg
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Пропуснахме и тази година шоуто, но за следващата.... Wizz air онзи ден започна да оперира евтини полети до Меминген (Мюнхен запад). Ако не ни мине котка път, догодина през Август ще пийнем по биричка на немска земя.

 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Аз съм ЗА - като се има предвид колко ми хареса таз годишното изложение в Дортмунд - със сигурност ще има какво да се види на този AirMeet.
 

st5rov

Редовен Потребител
И при нас ще има едно интересно изложение този уикенд AirSlakovciPower 2015.:D:D:D

images
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Носи година шоуто е "дистанционно" :), днес и утремутре да се гледа на живо през интернет:

 
Нагоре