LRS на UHF 433Mhz - какъв ?

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Умувам да си купя някакъв модул за LRS , смятам да го ползвам вързан към някой мой примерник с PPM примерно. Тоест от спектрума ще си предавам на един AR7700 - от който ще вадя PPM сигнал и ще го мятам към модула. Въпроса е коя система да избера, вариантите които намирам са:

1. OrangeLRS - 1w от HobbyKing - Предавател + приемник = 60$
2. Rlink от Arxangelrc.com - комплект предавател + приемник = 312лв (май го няма наличен)
3. нещо друго ?

Целта ми е разходка със самолет - на може би 10-15км максимално ...
 
Последна промяна:

Airman

Редовен Потребител
От къде се купува тоя EzUHF - и какви пари излиза ?
В Hobbyking всичко е на BACKORDER. Огледай се в EBAY. Там понякога изпадат добри предложения втора употреба, а на AUCTION можеш да го вземеш на неприлична цена :) Аз лично се сдобих с предавател EZUHF в комплект с Futaba 6EX (доста безполезно радио според мен за LRS/FPV нужди) общо за около 260 лв. Приемник успях да си купя от EBAY също за около 60 долара (нов). Не се подлъгвай по ниските цени обявени в HobbyKing - на такива цени не може да се купят на реален пазар, а в HobbyKing от доста време са на BACKORDER.
 

Airman

Редовен Потребител
На 99.99% съм сигурен че Даво не е с EzUHF а е с DragonLink!
Даво, е с DragonLink, а за EzUHF съм го питал какво му е мнението, но не изрази категорично мнение - от това съдя, че не разполага с такъв... DragonLink е другият по-популярен вариант, но там и цената е съвсем друга... Спорно е кой LRS вариант е по-добър. FliteTest и IBCrazy със сигурност нахвалиха доста EzUHF като дори по-удачен вариант дори и от DragonLink, но там май са "на хранилка" така, че май рекламата в полза на EzUHF надделява...

 

Arxangel

Модератор
Модераторски Екип
Давид е с DragonLink V3, по-старите версии не стават.

Аз лично с Rlink-a нямам никакви проблеми вече с години. :)
 
Нагоре