Mobius camera

vesibo

Редовен Потребител
Понеже Ники заключи темата не успях да отговоря, но искам да кажа две неща.
1.Камерата е много добра, цената и е добра и аз използвам точно нея.Всички клипчета от въздуха са правени с нея.Ако е читава си заслужава.
Mobius
Има безплатен софт за нея, с който много бързо и лесно се правят всякакви необходими настройки.(mSetup.exe)
2.Мислех, че сме много по либерален форум от всички съществуващи на БГ пазара, може и да не съм прав.
Преди време поканих и организатора на Хидрокупа Несебър д-р Стойчо Шишков да пише и споделя с нас интересни неща и събития свързани с водния авио и всякакъв вид моделизъм.Той също има форум RC- България и предполагам, че ще поства различни материали и снимки от там.Ако и неговите теми бъдат заключвани и изтрити то ние по нищо няма да се различаваме от Мебелистика.Жалко за нас. :(
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Всъщност не сме имали такива правила - да не допускаме други линкове към форуми, вероятно е станала грешка. Това беше едно от нещата които ме дразни в моделистика че са прекалено спартански ориентирани. При нас такова нещо няма да има. Въпросната тема е отключена.
 

Arxangel

Модератор
Модераторски Екип
Незнам кой видял и кой не, но аз искам да се извиня за прибързаните действия, оказа се, че е имало загуби при комуникацията между модераторите и администратора. :) Сега положението е ясно вече, който каквото иска да поства, естествено без обиди и персонални нападки, и лошо поведение. :biri:
 

vesibo

Редовен Потребител
Модераторският ни екип и администратора са перфектни и много работа вършат момчетата, така че е напълно нормално по някога да има леки разминавания.Да са ни живи и здрави.:biri:Денонощно са пред компютрите да ни осъществяват необходимият конфорт.:win: :biri:
 
Нагоре