Rc trucks

KamaZZo

Новодошъл
Здравейте, на всички колеги!

От известно време съм се огледал в камион 1/14 с който да си возя дрона Phantom 3 (до колкото разбрах съм фантомаджия и това не било хубаво) и не само заради това.Обаче почти нищо не разбирам.Рових и разбрах,че Tamiya ако ги сглобиш могат да носят много тухли което може само да ме радва.Но има ли други марки,къде мога да ги видя,има ли готови сглобени и със всичко нужно към тях модели....това са въпроси чиито отговори моля да получа от вас по-запознатите!

П.П.:Под "всичко необходимо" да се разбира дистанционно,звук и тн.!
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Здравей,
Добре дошъл във форума.
Понятието "всичко необходимо" е много разтегливо. По-скоро няма комплекти които фабрично да включват всичко необходимо.
Това е така, тъй като всеки иска да направи модела по свое собствено виждане - ето писал си звук - но какво разбираш под звук? Клаксон ли имаш предвид, или звука на мотора който да се променя в рзависимост от оборотите, а да има ли звук като включиш на заден ход? А светлини искаш ли да има? ако да, какви? и т.н. и т.н.
Дистанционно (и приемник) също няма, защото в зависимост от модела, може да са ти достатъчни 2 канала, но може и 10 канала да не ти стигнат.
 

KamaZZo

Новодошъл
Аз си харесах Унимог у300,харесва ми че е многофункционален даже освен като снегорин го видях и с щипка и товареше дърва....въпроса е,че на Тамиа май са по-хубавите от Карсън.Първите са 4х4 и са с кардан а вторите май не са 4Х4 но навярно са по евтини (170 евро) от Тамиа.?!Някой ако знае колко струва на Тамиа и да даде линк ще съм много благодарен :)
 
Нагоре