Tiger 1 в 1:16 на фирмата Heng Long.

Morpheus

Потребител
Да представим още един модел.

Както става ясно от заглавие е модел на танк. Дълго време се колебаех между Tiger 1 и KV-1, в крайна сметка избрах Тигър-а, понеже го имаше наличен в БГ магазин. Модела е копие на моделът, на Tamiya, мащаба е 1:16 и изобилства от функции. Куполът се върти на около 350 градуса, дулото се накланя, разполага със светлини, има звуков модул и такъв за дим, който излиза от ауспусите, стреля със пластмасови топчета 6мм.

Моят модел е почти, изцяло пластмасов, има възможност за доста метален ъпгрейд, вериги, колела, предавки, и др.
Танкчето е приятна играчка, която може да се превърне в сериозна машина след поставянето на всички метални подобрения и теглото му да нарасне до над 10 кг.. Лично аз съм доволен, можеше и по-добре да е, но за тези пари толкова. Размерите са следните: дължина 400мм (540мм. с дулото), ширина 225мм., височина 190мм и тегло 2.6 кг. с батерията от комплекта. Ето малко снимки:

Boxart-ът е приятен, има капаче през което може да видите танка в кутията:Ето какво има в кутията:В малката кутия са някой аксесоари, стикери, маслото за дима+фигурка, при плика с инструкцията са въжетата и една мишенка:Ето го директно изваден от кутията, гол като пушка:Тук е накачулен с аксесоарите:

Ето и кратко видео на функциите му:

 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
В кой магазин в БГ ги намери тея неща :) , гледам че Линдингер поддържат доста голяма гама на ХенгЛонг
 

fas

Редовен Потребител
Браво крайно време беше да го пуснеш тук този ;шваба; страхотен е гадта само ако може и една битка да си спретнем няма да има грешка.;):D:D:D:D:D:biri:
 

dixti

Потребител
E още малко хора да придобият танкове и може да се разиграва втората световна ! ;)
 

fas

Редовен Потребител
Е само втора световна ли??? Аз имам и за пустиня буря да разиграя.;):D:D:D:D:biri:
 

dixti

Потребител
Те не внасят по много бройки. Бяха вкарали и само един МАН с хладилно ремарке. И до там с камионите на ТАМИЯ.А като искаш да заявиш става страшно аз исках да поръчвам един влекач преди няколко години. Като цяло съм с впечатление за НЕ сериозна фирма.
 

Morpheus

Потребител
Сериозни са, но насочеността им е към diecast моделите. Какво показва опита, по-добре с поръчки на такива модели от чужбина, като цяло по-нестандартните като танкове, камиони, багери, катерачи почти ги няма на нашият пазар.
 

gruh

Новодошъл
танка е супер аз имам 3 броя вече,единия е тигара но го упгреиднах с ново шаси и метални 4асти,смених и двигателите с редуктора,добавих и система за инфраред битки с другите ми танкове ,тях ги купих он лине от Германия готожи с инфред система.
Супер е и битките са интересни,сега планирам да купя о6те един танк Т-34 но трудно се намира с ИР система на добри пари.
rctanks.de e site prez koito kupuvam 4asti i modeli.pravqt dostavki i do bg
 

dixti

Потребител
Та да ти кажа колега вече има и КВ1 в БГ . От днес съм горд собственик . Имам и тигър като твоя но е в процес на продажба след като дойде КВ то .
 

daglas

Редовен Потребител
Митак - малкия се кефи много... Благодаря :biri:

Той е фен на танкове и пистолети. Като му показах, че стреля и топчета отиде се невидя ... сега батерии зареждам и топчета ши трябва да купувам
 

daglas

Редовен Потребител
037485955.jpg


037485957.jpg


037485958.jpg
 

fas

Редовен Потребител
този танк колко време ще изкара при теб Дидо?????????????
обикновено не ги задържаш много бързо ти минават мераците.
 
Нагоре