YouTube - "Размисли и страсти"

Xape

Модератор
Модераторски Екип
Реших да започна тази тема, като споделя някои YouTube канали които намирам за интересни. Това не са моделистките канали които следя, а по-скоро тези които не са пряко свързани с моделите :).
Пускам линк с някое видео от съответния канал, който му е интересно може да се абонира.
Ще ги напиша в няколко части, пък и постоянно намирам нови o_O.

Надявам се и вие да споделите канали които следите, без ограничение в тематиката.


Започвам с един мой любим канал:


Agent JayZ Не, това не е хип-хоп звездата - това е един пич от Канада, които работи във фирма която поддържа и ремонтира газови турбини. В близо 300 видеа, на много разбираем език обяснява принципа на действие, практически всички основни възли и агрегати, както и за различното приложение на газовите турбини. За мен това е любим канал, като човек с интерес към реактивните двигатели!


Think Big В този канал, най-различни хора (артисти, хора на науката, биснесмени...) споделят свои разбирания и виждания, като в много случай те не са им пряко "по специалността". Абе един вид философска работа - някои да много готини, други за нищо не стават. Избрах едно кратко, но приятно представително филмче за мъжката част, надявам се.TED Този канал е доста по-популярен от горните два. Пускам едно мое любимо клипче на тема образовавие... типично за тази тематика, иска се ТЪРПЕНИЕ (продължителност 20 митути).


Тук няма какво да говорим, най яките видеа за всички които не разбират латиницата, (или "маймуницата" както и казват старите моделисти бел. ред.) на тема - Смисъла на живота , фън-шуи , алабала и каквото там се сетите...дори и моделизъм ;).

Весели празници и успешна и здрава Нова Година на всички! :biri: :win:
 
Нагоре