Мнения за LRP S10 Blast TX

venci95

Потребител
Изкажете си мненията по този Offroad Джип. Искам най-вече да ми кажете каква батерия да сложа.Мисля някоя липо 4000-5000mAh и какво зарядно евентуално трябва.Да е до 100-120 макс комплект батерия и зарядно.И ще може ли да е повече волта от оригиналната 7.2волта .Ако има нещо нередно нека администратора да направи нужното :)
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
LiPo батериите са хубави и ще държат повече време, но искат по специални грижи, трябва им специална зареждачка, както и да внимаваш да не ги разредиш. Също така ако не ги караш трябва да стоят в специален Storate режим. Ако не внимаваш , ще ги повредиш.
 

venci95

Потребител
Това го знам но искам да ми предложите някоя батерия и зарядно :) защото аз гледах някои но за зарядното се чудя кое ще е най-добре
 

Xape

Модератор
Модераторски Екип
За зарядните - колкото по-хубаво си вземеш толкова по-добре. Въпрос на бюджет. Най-евтините зарядни, които зареждат през балансната букса, зареждат много бавно - примерно 6-7 часа за батерия 5000mAh. Освен това има риск да не балансират добре клетките (някои въобще не балансират даже) което съсипва батерията.
 

venci95

Потребител
Ли-по пакет Turnigy 5000mAh 2S1P 20C Твърд пакет.И тази батерия. Може ли да зареждам от колата и как :) пише че тоя imax зарежда за 20-30 мин така ли е
 

venci95

Потребител
Ако не стане адаптора и не на мера утре ще може ли да измислим нещо все някои от вас има :)
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
С тези адаптери нищо няма да стане :) - еиж темата дето ти пратих, има там едни по 20-30 лв блокове в tpetrov.com
 

fas

Редовен Потребител
става но е доста игра за да отстраниш не нужните кабели и да оставиш тези които ти трябват.
имай в предвид че този модел е нещо средно между играчка и истински модел така че не го товари с мощен мотор и не искай да върви като звяр защото непрекъснато ще си с нещо счупено.
 
Нагоре