Моделистите от Земен

arsovhome

Редовен Потребител
Гръцката разработка Телемакос, 3 канала, си прави самостоятелно кръгчета в небето над ореха в Земен поне 4-5 мин. Никос си размахва през това време ръцете. Можеше и едно сиртаки да изджаса...:);):cool::p:rolleyes::pilot::win:
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Дойде ред и на F-22 да бъде тестван за максимална скорост и височина. Този полет е със запис(през 1 сек) в паметта на SKYRC GPS Speed Meter. Резултата може да се види само по-късно на компютъра. Максимална скорост 86 km/h. Максимална височина 240 м. Има мегдан за постигане на по-високи стойности.
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Втори полет на F-22 този път без запис на SKYRC GPS Speed Meter. Показва текущите параметри от включването. Максимална скорост 94 km/h. Максимална височина 340м. Изключителни за този самолет.
 

arsovhome

Редовен Потребител
3.jpg
Полетен ден 28.12.2014г. С два от любимите ми самолети МиГ-29 и F-22 Raptor в предпоследния прекрасен ден за летене от тази година. Перфектно време, а и се чувствам прекрасно с новите си обувки Chiruca Cardiff 12 travel sity Gore-tex , купени специално за хобито, които са като че ли специално направени за мен! А като се прибера ще дойде Исито - прекрасната ми внучка! Какво повече от това може да му се иска на човек?
 
Нагоре