Моделистите от Земен

arsovhome

Редовен Потребител
RC flying team Mladost ни гостува в Земен 07112015. Поради разбираеми причини няма да има видео от страхотното парти, с което продължихме вечерта срещата.
 
Последна промяна:

arsovhome

Редовен Потребител
Каква беше температурата при този полет?
Аз не знам, според Никос е било -5 градуса.С батерия 2700mah(затоплена) летя около 6мин. После опитахме с моя батерия 2200mah(незатоплена), след около минута започна да се снижава и кацна.
 

arsovhome

Редовен Потребител
Продължават проблемите с МиГ-29 на Никос. Първи полет след зверски краш. Никос беше забравил да смени модела на неговата Търниджи 9х и се заби с пълна газ през средата на ореха близо до дънера. От тотално разрушение го спаси моето приспособление карбонова тръбичка 3мм залепена по дължина от мотора до носа с 2см по-дълга с намотано 5мм широко армирано тиксо, което е омекотило удара в земята. С малко лепене и доизграждане го възстанових. При полета при вятър се прояви съществуващия поначало проблем. Така боядисан в черно и синьо модела се вижда изключително трудно и особено когато е облачно. Освен това се нуждаеше от корекции защото бягаше наляво, и беше много чиствителен при завой. Затова се наложи да кацна бързо и да отложим настройването за слънчев ден без вятър.
 

JetMan

Администратор
Модераторски Екип
Никос беше забравил да смени модела на неговата Търниджи 9х и се заби с пълна газ

Вальо :) понеже си голям фен на марката TURNIGY - само ще спомена че при Spektrum има нещо наречено ModelMatch - тоест настройката на модела се вързва към самият применик и такава ситуация е невъзможна! Няма как да си пуснеш МИГ-а на друг модел - щото просто няма да литне изобщо.
 
Нагоре